0 Varukorg

Alice Stenlöf


Alice Stenlöfs Skönhetsfavoriter

Handla Alice Stenlöfs skönhetsfavoriter

Nyfiken på vilka skönhetsprodukter Influencern Alice Stenlöf använder? Hon har en look som många inspireras av och därför har hon samlat alla sina favoriter inom smink, hårvård och parfym här på Nordicfeel!

Alice Stenlöfs favoriter
34 Produkter

Alice Stenlöf för Nordicfeel

Alice Stenlöf är en influencer som driver flera framgångsrika kanaler såsom Instagram, Youtube och blogg. På instagram har hon snart 200 000 följare och på sin Youtube-kanal har hon ca 70 000 prenumeranter. Tillsammans med Bianca Ingrosso har hon även den populära podden Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B.

Alices följare får hänga med henne i vardagen, på resor och jobb. Hon bjuder även på inredning, modetips och en mängd skönhetsinspiration. Alice har ett stort intresse för smink och hon är bland annat ambassadör och ansiktet utåt för skönhetsjätten Maybelline.

Alice är född 17 juni 1996 och kommer ursprungligen från Göteborg. Idag bor hon i Stockholm tillsammans med sin pojkvän Philip Wong. Tillsammans har paret en lägenhet som de har renoverat, bland annat köket som Alice har visat upp före och efter bilder på.

Alice Stenlöf Smink

På sin vlogg publicerar Alice många videos om skönhet och några av hennes mest efterfrågade inlägg är på hur hon sminkar sig och fixar håret. Alice har en look som många inspireras av och därför har hon samlat alla sina favoritprodukter här på Nordicfeel! Du hittar bland annat hennes favoriter inom smink, hårvård, hudvård och parfym.

Med de här produkterna skapar hon bland annat sin signaturlook som består av en skarp eyeliner tillsammans med en lystergivande foundation och concealer. Många av hennes fans vill även ha tips på hur hon får till sina perfekta ögonbryn och hur hon ger din hy ett fint glow.

Produkten har lagts i kundvagnen