Kategorier
Filtrera

Paris Hilton Fairy Dust/Paris Hilton/Can Can EdP Roll-Ons 3x10ml

Paris Hilton Fairy Dust/Paris Hilton/Can Can EdP Roll-Ons 3x10ml
Tillfälligt slut
Tyvärr finns ingen bild
Paris Hilton Fairy Dust/Paris Hilton/Can Can EdP Roll-Ons 3x10ml
Tillfälligt slut
89 kr 89
Butikspris: 345 kr Du sparar: 256 kr
Tillfälligt slut
Bevaka produkten
Fri fraktSnabb leveransFria returer

Beskrivning Fairy Dust/Paris Hilton/Can Can, Paris Hilton Gift Set Dam

Fairy Dust inleds med blommiga toner av rosa pioner och apelsinblomma, för att sedan avsluta med en bubblande doft av mousserande Prosecco Accord. I hjärtat av Fairy Dust finns en bukett av Gardenia och vattenlilja - med en felfri blandning av persikonektar. Tillsammans uttrycker dessa doftnoter en lekfull kvinnlighet. Längst ner i doften finner du en blandning av krämig vanilj och myskig kashmir inlindade i en ekig doft som verkligen är kittlande.


Paris Hilton EdP är en mystisk, fascinerande och vacker doft – precis som Paris Hilton. Dess rika framtoning innehåller en blandning av kraftfull sensualitet och skönhet som tilltalar alla. En lång kolonnliknande flaska i rosa med djärva virvlande kurvor som påminner om Paris Hiltons graciösa siluett.


Can Can är feminin, lekfull, sensuell. En utmanande doft, inspirerad av den franska varitédansen som förknippas med glittrande glans och glamour. Till att börja med är doften fruktig/blommig med svarta vinbär, klementinblomma och nektarin i harmoni med vild orkidé och apelsinblomma. Som varm bas fungerar mysk, bärnsten och djupa tränoter med raffinerad mjukhet och flärdig attraktionskraft.

Liknande produkter
Andra köpte också