Yves Saint Laurent

L’homme Edt

60 ml + Asb 50 ml

Variant

749 kr
Ej i lager
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Beskrivning

Artikel: 109165
SKÄM BORT DIG SJÄLV MED GULD
Fick du inbjudan? Fira julen på ett helt fantastiskt sätt. Gör dig redo för ett dekadent firande under en gnistrande julgran. Hitta din plats vid den ultimata, okonventionella julmåltiden och skäm bort dig själv med det lyxigaste av gåvoset. Skruva upp volymen på musiken. Skäm bort dig själv med guld i jul och fira på det särskilda YSL-sättet.
Den lyxiga presentförpackningen är tillverkad av 100 % kartong från hållbart skogsbruk (FSCTM-mix). Den innehåller L'Homme Eau de Toilette 60 ml och L'Homme aftershave balm 50 ml. Återanvänd eller återvinn.
L'HOMME EDT
L'HOMME YVES SAINT LAURENT är ultramaskulin, elegant, förfinad och dyrbar – Eau de Toilette-originalet som är tillägnat en man vars magnetism och naturliga karisma aldrig kan förbises. Han är cool och fri och sätter sina egna regler i en urban och modern värld. Doften lockar med sensuella tränoter, bergamott och vitpeppar och sveper in dig i den skarpa doften av ingefärsessens, violblad och ackord av basilikablomma. Den avslutas med djupa rötter i en kryddig doft fylld med vetiver, tonkaböna och cederträ.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.