Maison Margiela

When The Rain Stops

Eau de Toilette
615 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt.

Höjdpunkter

Träig
Träig

Beskrivning

Artikel: 102770
When the Rain Stops är en frisk doft som fångar ögonblicket precis när det slutat regna – det blöta gräset och solens strålar som kikar fram. Himlen återgår till ett lugnt tillstånd, regnet slutar falla när molnen långsamt försvinner och några solstrålar tränger igenom och lyser upp den våta omgivningen.
Denna eau de toilette är inspirerad av våren och för tankarna till regnvåt natur under en färgskimrande regnbåge.
Vatteninspirerade ackord signalerar att de sista återstående regndropparna förångas från tallbarren och försvinner i den friska luften. Skimrande ispartaros och livfulla noter av rosépeppar blandas på ett underbart sätt och skapar hjärtat till denna parfym.
Den jordiga doften av patchouliessens som förknippas med vatteninspirerade ackord är basen i doften som återskapar upplevelsen av regnvåt natur.
Essensen av ispartaros i kombination med den livfulla rosépepparn väcker den positiva energi som solens återkomst för med sig.
Maison Margiela är ett modehus som grundades av Martin Margiela 1988. Det parisiska modehuset skapar unikt mode och underbara dofter
som blir till meningsfull konst snarare än en personlig kult. Maison Margiela har bland annat utsetts till ett framåttänkande och coolt modemärke och de designar haute couture, prêt-à-porter-kollektioner för dam och herr, läderprodukter, skor, smycken, parfymer, inredningsdesign och den moderna kollektionen MM6.
1994 introducerade Maison Margiela de första Replica-modeplaggen: plagg och accessoarer handplockade från hela världen och återskapade med stor noggrannhet, karaktär och charm.
Varje plagg har en särskild etikett inuti som beskriver ursprung och period.
2012 utvidgade Maison Margiela det här unika konceptet med en doftkollektion som framkallar dofterna som ligger dolda djupt i våra minnen. Därefter följde en samling doftljus.
Replica-kollektionen består av tidlösa dofter och doftljus som lockar fram personliga minnen och väcker känslor.
FRÅN MINNEN TILL DOFTER:
Replica-kollektionen består av tidlösa och omvälvande dofter och doftljus som lockar fram personliga minnen och våra personliga historier: de vi har upplevt och de som väntar. I enlighet med sin ”kreativa kollektiva” inställning samarbetar Maison Margiela med de bästa parfymörerna som har valts ut för sin genuina koppling av minne och dofter. De blir stimulerade av det konstnärliga resultatet av att komponera en doft som en universell inbjudan att väcka, hylla och dela oförglömliga känslor.
I linje med Maisons Margielas minimalistiska inställning är Replica-flaskan enkel men samtidigt sofistikerad. En bomullsetikett påminner om de etiketter som används på kläder och accessoarer i Replica-kollektionen, och identifierar varje doft.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.