Prada

Luna Rossa Ocean

Eau de Parfum
746 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt och kan inte kombineras med rabattkoder.

Höjdpunkter

Fougère
Fougère
Amber
Amber

Beskrivning

Artikel: 114230
Luna Rossa OCEAN Eau de Parfum, den nya maskulina intensiva doften från Prada. Doften av en kraftfull och omvälvande resa som öppnar upp nya horisonter. Byggt på en övertygelse om att vi med teknik som en förlängning av oss själva kan tänja på våra gränser och omvärdera vad som är möjligt och förbättra våra prestationer.
Luna Rossa OCEAN Eau de Parfum kombinerar intensiv elegans och sensualitet med banbrytande teknik och naturens finaste ingredienser. Inleds med en uppfriskande explosion av grapefruktessens som står i kontrast mot den träiga livfullheten hos rökelse och ett fylligt ackord av vaniljbönor. En komposition som förhöjs av spjutspetsmolekylen AmberXtreme™ som boostar ingrediensernas intensitet och sprider ett kraftfullt doftspår.
Flaskan är inspirerad av den tekniska förträffligheten och den eleganta, dynamiska skönheten hos extrema segelbåtar och speglar doftens inneboende kraft. Den kommer i en sofistikerad djupblå nyans som anspelar på havets magnetiska djup. Den ikoniska röda PRADA-linjen, en symbol för innovation, har gjort den till en ikon. Den eleganta nattsvarta korken pryds av en röd prick, en symbolisk referens till luna rossa, den röda månen.
NOTER:
GRAPEFRUKTESSENS
RÖKELSE
ACKORD AV VANILJBÖNOR

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.