Carolina Herrera

Bad Boy Extreme

Eau de Parfum
651 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt och kan inte kombineras med rabattkoder.

Beskrivning

Artikel: 112022

BAD BOY Extreme från Carolina Herrera är en brinnande och kryddig utveckling av den ikoniska BAD BOY som hyllar starka vänskapsband, enighet och broderskap. 

 

Denna Eau de Parfum Extreme består av en fascinerande komposition av motsägande doftnoter som representerar dualiteten i den moderna mannens maskulinitet. Med brinnande eld som central punkt utforskar BAD BOY Extreme en djärv kombination av fräsch ingefära och kryddig vetiver. Tillsammans med djupa och förföriska doftnoter av kakaoabsolut och patchouli får denna maskulina herrdoft en glödande och passionerad doftsignatur som garanterat höjer temperaturen till max. 

 

BAD BOY Extreme omdefinierar den ikoniska blixten med en graderad flaska i svart och guld som illustrerar den eldiga och kryddiga parfymen inuti. BAD BOY Extreme är en av Carolinas Herreras populära herrparfymer, alla skapade med en önskan att hylla den sofistikerade och moderna mannen varje dag. Ingredienserna som har använts är av hållbart ursprung. 

 

Toppnoter: ingefära & bergamott 

Hjärtnoter: vetiver & kakaoabsolut 

Basnoter: patchouli & tonkaböna 

 

En Eau de Parfum Extreme kan användas dagligen - Innehåller 12-20 % doftkoncentrat - Ger ett distinkt doftspår som varar längre 

 

TIPS: Doften förstärks och förlängs om man använder en eller flera produkter i samma serie, t.ex. en kroppslotion som appliceras på huden eller en deodorantspray som appliceras generöst på kroppen innan man sprayar på Eau de Parfum.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.