Gucci

Guilty Pour Homme

Eau de Parfum
1 319 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Aromatisk
Aromatisk
Citrus
Citrus
Lavendel
Lavendel
Citron
Citron
Enbär
Enbär
Apelsinblomma
Apelsinblomma
Muskot
Muskot
Patchouli
Patchouli
Trä
Trä
Mysk
Mysk

Beskrivning

Artikel: 102426

#ForeverGuilty-universumet fortsätter jakten på den fria passionen med Gucci Guilty Parfum For Him. Doften är en tolkning av den klassiska Gucci Guilty For Him, och denna nya doft har en ännu mer intensiv dragningskraft som gör den till en framtida klassiker inom kategorin parfym herr. Doften är en symbol för det band som finns mellan alla människor som vill uttrycka sin kärlek fritt, utan samhällets regler och definitioner. 

Denna Gucci parfym är en aromatisk trädoft som förstärker själva essensen och fångar uppmärksamheten i Gucci Guilty For Him-dofterna. Denna herrparfym är en ny och intensiv vision av det maskulina. I jämförelse med en Eau de Toilette eller en Eau de Parfum har denna variation av Gucci Guilty en större koncentration av parfymolja. Parfum har den högsta doftkoncentrationen där ett fåtal spray kommer räcka hela dagen. 

Doften öppnar med en lättare, mildare och mer modern not av fransk lavendel och frisk citron, som kombineras perfekt med enbärets värme. Själva essensen av Gucci Guilty For Him framhävs i hjärtnoten med en djup signatur av citrus kombinerat med apelsinblomma och ett kryddigt drag av muskot. Patchoulins mystiska elegans förstärks i basnoten med långvariga noter av trä och mysk.

 

Doftfamilj: Träig
Toppnot: Fransk lavendin
Hjärtnot: Cistus
Basnot: Patchouli

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.