Kategorier
Filtrera

John Varvatos Dark Rebel Rider EdT 125ml

John Varvatos Dark Rebel Rider EdT 125ml
Endast 4 kvar!
John Varvatos Dark Rebel Rider EdT 125ml
Endast 4 kvar!
785 kr 785
Butikspris: 795 kr Du sparar: 10 kr
I lager
Fri fraktSnabb leveransFria returer

Varianter Dark Rebel Rider

Beskrivning Dark Rebel Rider, 125ml John Varvatos Parfym

John Varvatos Dark Rebel Riders provokativa aromen skapar en äventyrlig känsla som helt enkelt inte kan ignoreras. Dark Rebel Rider fångar hjärtat och själen i rebelliska och coola motorcykelkillar genom sexigt läder som balanseras med amberdoftande noter. Doften är lätt men har samtidigt ett otroligt djup med en sensualitet som skakar om. Den blir aldrig tung, det är en extraordinär doftupplevelse som balanserar mellan starka kontraster.

Toppnot: Citrusarom från bitter apelsin och citron fräschar upp samtidigt som kryddig och blommig saffran, mejram och isop utvecklas och skapar en lustfylld, jordig lockelse.
Hjärtnot: Rötter från florentin iris, osmanthus absolute och svart viol skapar in en intensiv sammansättning som berikats med arom från solvända, rökelse från Somalia, kåda från Sumatra och tolubalsam. Resultatet är ett diskret och distinkt statement.
Basnot: Doften har byggts upp kring ryskt läder, en av de mest exklusiva lädersorterna i världen och en bas av kakaobönor, vaniljextrakt, cederträ, patchouli och tjära som utstrålar en trädoftande sötma.

Liknande produkter
Andra köpte också