Narciso Rodriguez

Narciso Ambrée

Eau de Parfum
635 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt.

Höjdpunkter

Träig
Träig
Orientalisk
Orientalisk
Amber
Amber
Ylang-ylang
Ylang-ylang
Frangipani
Frangipani
Mysk
Mysk
Amber
Amber
Cederträ
Cederträ

Beskrivning

Artikel: 85960

Narciso Rodriguez Narciso Ambree Eau de Parfum är en doft som förkroppsligar alkemin av återuppväckt attraktion. Med sin vibrerande värme och suveräna sensualitet lyser Narciso Ambree upp en kvinnas utstrålning och frigör en oemotståndlig kraft. Narciso Ambree EDP, en fängslande damparfym som förkroppsligar värmen och utstrålningen från amber. Denna unika doft är utformad för kvinnor som utstrålar självförtroende och elegans.

Doften öppnar med en mjuk frangipani som gradvis ger plats åt hjärtnoter av ylang-ylang och exotisk jasmin. I hjärtat av denna doft finns Narciso Rodriguez signaturmusc, som lyfts till nya höjder av ett varmt amberackord. Exotiska blommiga noter av madagaskar, frangipani och ylang-ylang ger en touch av lyx, medan levande noter av cederträ och cashmeran ger doften ett sensuellt djup och rikedom.

Resultatet är en berusande ljusinfunderad doft som förför magiskt och mystiskt. Flaskan, en lysande glaskub, är genomsyrad av en varm bärnstensfärg som återspeglar den lockande värmen och sensualiteten hos amber-doften i flaskan. Flaskan är elegant med en lysande gyllene nyans som reflekterar den inre doftens utstrålning. De rena linjerna och den minimalistiska designen är en hyllning till moderniteten och sofistikeringen hos varumärket Narciso Rodriguez.

Upplev kraften i Narciso Rodriguez Narciso Ambree Eau de Parfum och släpp ut din oemotståndliga lockelse och låt dess varma och inbjudande doft omsluta dig. Oavsett om du är på väg till en speciell händelse eller bara vill lägga till en touch av sofistikering till din vardagliga rutin, är denna doft säker på att göra ett statement.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.