Escentric Molecules

Molecule 02

EdT with Case
925 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Aromatisk
Aromatisk

Beskrivning

Artikel: 94557

Molecule 02 är baserad på ambroxan, en naturidentisk arommolekyl. Äkta ambroxan finns i österländsk gråambra, men den stratosfäriska kostnaden för att utvinna ingrediensen har förhindrat dess användning i parfymer. Österländsk gråambra är en av de få naturliga animaliska doftingredienserna som inte är förknippat med något obehag för djuren, eftersom den produceras och utsöndras av kaskelotter.

Det kan flyta på havet under många år och utvecklas under inflytande av solen och vattnet. Det samlas sedan upp när det flyter iland, då dess distinkta, nötaktiga, varma doft är en symfoni av boronal, abrinol, dihydro ionone gamma - och dess väldoftande aromatiska del - ambroxan. Använd Molecule 02 och du kommer att upptäcka en fräsch, nästan minerallik mjuk doft som diskret omsluter dig.

Molecule 02 har en väldigt diskret doft, till den grad att du bara nästan kan ana dess förföriska doft på huden. Är du en av de personer som känner skillnaden mellan Evian och bordsvatten, då är denna doft för dig!

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.