Kategorier
Filtrera

Escada Agua del Sol

Årets sommardoft från Escada. En varm och energifylld parfym med noter från hallonsorbet och italienska citrusfrukter. Välj mellan EdT 30ml, 50ml eller 100ml.

Escada Agua del Sol EdT 30ml

EdT 30ml

359 kr Köp
Escada Agua del Sol EdT 50ml

EdT 50ml

519 kr Köp
Escada Agua del Sol EdT 100ml

EdT 100ml

699 kr Köp
Escada Agua del Sol Body Lotion 150ml

Body Lotion 150ml

229 kr Köp
Escada Agua del Sol

Agua del Sol parfym

Escada Agua del Sol är den 24:e upplagan av Escadas alltid lika populära sommardofter i begränsad upplaga. Med tiden har de blivit riktiga samlarobjekt som trogna fans ivrigt väntar på varje år.

Solens värme mot huden gör att man automatiskt slappnar av och tar sig tid att njuta av världen runt omkring - fågelsången, dansande ljusreflektioner och vackra växter i full blom.

Nya Escada Agua del Sol är en påminnelse om dessa härliga sommarkänslor - en doftbiljett till dina minnen av livets goda stunder i solen.

Toppnoter

Doften frestar dig med fruktiga toppnoter av uppfriskande och fräsch granité på nashipäron och isig hallonsorbet toppade med zest från italienska citrusfrukter och ett stänk av energigivande rosépepparkorn.

Hjärtnoter

Gyllene och sammetslena, gräddiga noter från aprikosnektar i hjärtnoten tillsammans med spröda rosenblad kompletterar den läckra fruktcocktailen med chica feminina toner och gör doften ännu mer beroendeframkallande.

Basnoter

En varm sensualitet sprider sig från basnoterna med en lugnande blandning av tonkabönor, sandelträ och vit mysk. Denna harmoni i kombination med aprikosnektar ger en känsla av solkysst, skimrande hud.

Om varumärket Escada

Escada grundades 1976 och är ett internationellt varumärke vars ledord är livsglädje och glamour. 1993 lanserades den första fashion fragrance doften för att matcha modekollektionen.

Sedan dess har det lanserats en ny Escada parfym i begränsad upplaga varje år.