Mensskydd

I vårt sortiment hittar du menskopp, bindor, trosskydd och tamponger från välkända varumärken som Always, Ellen och Ob. Hitta det skydd som passar dig bäst: bindor med vingar, tjocka bindor, trosskydd eller tamponger. Vi har även probiotiska tamponger som återställer pH-balansen i underlivet.


Mensskydd

I vårt sortiment hittar du menskopp, bindor, trosskydd och tamponger från välkända varumärken som Always, Ellen och Ob. Hitta det skydd som passar dig bäst: bindor med vingar, tjocka bindor, trosskydd eller tamponger. Vi har även probiotiska tamponger som återställer pH-balansen i underlivet.

Betyg
23 Produkter

Menskopp

Menskopp är ett miljövänligt, säkert och billigt mensskydd. Menskoppen är tillverkad i kliniskt silikon och är ett mensskydd som ger ett säkert skydd i upp till 12 timmar. Med en menskopp kan du bada och träna som vanligt! En menskopp samlar upp mensen, när koppen är full tömms den, sköljs av och sätts in på nytt. Efter varje menstruation ska koppen kokas för att hållas ren till nästa användning. Hos Nordicfeel hittar du menskopp från OrganiCup. OrganiCup har vunnit många priser och är ett populärt mensskydd som är fritt från kemikalier.

Bindor

Hos oss hittar du ett brett sortiment av både trosskydd och bindor. Vi vet att det inte alltid är lätt och hitta vad som passar just en själv därför har vi fokuserat på att ta in ett sortiment så att de flesta av våra kunder blir nöjda. Om du söker ett bra skydd till bra pris så har du kommit rätt.

Always bindor har funnits länge på marknaden

Det finns idag en hel uppsjö med bindor, trosskydd och tamponger på marknaden. Ett märke som är välkänt är Always bindor. Vi är glada att kunna ha med dessa i vårt sortiment då de är en av de få bindor idag som finns med fräsch parfymering. Ett annat bra skydd om du hellre använder tampong är Ellen tampong.

Gör som många andra - prova OB tamponger

OB tamponger kommer i flera olika storlekar och är därför bra att börja med. OB ProComfort Mini är smal och liten, och är perfekt att använda om du är ovan vid att använda tamponger eller inte har riklig mens. Den största tampongen ur serien är OB ProComfort Super Plus som passar dig som har kraftiga till mycket kraftiga blödningar.

Stort utbud och fri frakt på bindor

Eftersom det finns bindor för flera tillfällen så är det bra att du har fri frakt och fria returer hos oss. Du kanske behöver olika bindor beroende på tid på dygnet. Det finns inget mer tidskrävande än att leta mensskydd och ta sig runt i olika butiker så därför är det praktiskt att lagra upp hemma.

Billiga bindor och fri retur

Om du handlar varor hos oss och sedan märker att det blev fel i beställningen så är det smidigt och skicka tillbaka varorna till oss, förutsatt att förpackningen är oöppnad! Vi ger dig alltid ett bra utbud av billiga bindor och flera märken av tamponger som Ellen tampong, OB ProComfort-serien och produkter från Always. Vi har bindor som passar bra både under dagen och lite kraftigare bindor som bättra fångar upp menstruationen under natten. Beställ dina hygienartiklar på nordicfeel.se redan idag!

Prisvärt och stort utbud av mensskydd

Vi ger dig ett stort och prisvärt utbud på mensskydd. Ofta har vi bättre marknadspriser och dessutom fri frakt och fria returer på våra varor, vilket gör att du kan göra riktigt bra deals genom att lagra upp ditt förråd hemma med det du behöver. På så sätt slipper du springa ner till butiken runt hörnet när mensen redan har kommit.

Säkra mensskydd hos NordicFeel

Det är viktigt att du känner dig trygg när du har din menstruation. Läckande bindor eller bindor är något som många kvinnor fasar för. När du handlar hos NordicFeel kan du vara säker på att det inte sker några olyckor på den fronten. Vårt urval av mensskydd är säkra och dessutom är sortimentet av bindor och tamponger skonsamma både mot dig och mot miljön.

Välj mensskydd efter din egna behov

Vilket mensskydd du väljer beror helt och hållet på dina behov och på vem du är som person. Alla har sina personliga preferenser, om man gillar bindor eller hellre föredrar tamponger, och när du handlar så hittar du allt det du behöver hos NordicFeel. Vi har bindor och tamponger som passar både dig som har riklig menstruation lika väl som dig med mindre mens.

Produkten har lagts i kundvagnen