Better You

Fokus Plus

Variant

349 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Veganskt
Veganskt

Beskrivning

Artikel: 122679

Den uppdaterade formulan av Fokus Plus är äntligen här. Den nya Fokus Plus innehåller lion’s mane, bacopa monnieri, citikolin, grönt te-extrakt, vitamin B6, vitamin B12 samt mineralen zink.
Fokus Plus är nästa generations prestationshöjare, framtagen för den medvetna och moderna individen. När man pratar om kosttillskott som ökar prestationen pratar man ofta om stimulantier, så som koffein. Koffein har en effekt på vårt centrala nervsystem och är en av de mest brukade substanserna i väst, främst genom vår konsumtion av kaffe och energidrycker. Koffein stimulerar det sympatiska nervsystemet. Stimulering av det sympatiska nervsystemet leder till ett ökat blodtryck, ökad puls samt vidgade luftrör, som i sin tur leder till mer energi. Baksidan av den höga konsumtionen av koffein blir att vi lever i en miljö som redan är väldigt stimulerande och full av intryck. Koffein och andra stimulantier kan störa vår insomning samt sömncykel, vilket påverkar vår fysiska och psykiska återhämtning negativt.
Med fokus plus vill vi ge dig ett annat alternativ som bidrar till en normal energiomsättning, normal psykologisk funktion och som ger mer energi då den bidrar till att minska trötthet. FOKUS+
KOGNITIV FUNKTION
Uppföljaren av vår tidigare storsäljare. Framtagen för ett liv i balans som bidrar till normal psykologisk och kognitiv funktion.
Bidrar till normal psykologisk funktion
Bidrar till normal kognitiv funktion
Bidrar till att minska trötthet och utmattning
Vegan godkändFokus Plus är en produkt där vi har hämtat flera spännande ämnen från naturen för att skapa en produkt som påverkar vår kognitiva förmåga.
Igelkottstaggsvamp, eller lion’s mane, har en lång traditionell användning inom den asiatiska kulturen och har beskrivits ha flera intressanta egenskaper. Svampen är stor och vit med långa taggar, vilket gör att den påminner om en lejonman. I Asien används svampen torkad, i matlagning samt som extrakt.
Litet tjockbladsextrakt, eller bacopa monnieri, har länge använts inom Ayurvedan och beskrivs som en ört för vår kognitiva funktion.
Citikolin är ett ämne som består av både kolin och cytidin. Citikolin finns naturligt i kroppen. Kolin är viktigt för cellernas metabolism, men för att det ska få en effekt på hjärnan behöver den också cytidin. Citikolin innehåller både kolin och cytidin, vilket gör att ämnet kan fungera som byggsten till acetylkolin samt fosfatidylkolin. Acetylkolin är en signalsubstans som gör det möjligt för överföring av nervsignaler i hjärnan medan fosfatidylkolin är den största beståndsdelen i hjärnans cellmembran.
Fokus Plus innehåller även vitaminerna B6 och B12 samt mineralen zink för dess positiva effekter. Fokus Plus är en produkt i det nootropiska* sortimentet. Ta två kapslar i samband med måltid.
*Nootropika är ett begrepp för ämnen som på olika sätt anses påverka vår mentala förmåga eller kognitiva funktion.
Vitamin B6 bidrar till normal psykologisk funktion.
Vitamin B12 bidrar till att minska trötthet och utmattning.
Vitamin B12 bidrar till normal psykologisk funktion.
Zink bidrar till normal kognitiv funktion.

Kosttillskott. Rekommenderad dos bör inte överskridas. Bör inte ersätta en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.