Better You

Keto Boost

60 pcs

Variant

319 kr
Utgått
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Vegansk
Vegansk

Beskrivning

Artikel: 101280

Keto Boost underlättar övergången till ketos och stabiliserar blodsockernivåerna. En stabil blodsockernivå är viktigt för att minska sug efter kolhydrater samt bibehålla en normal energinivå under dagen.
- Bidrar till att bibehålla normala blodsockernivåer
- Snabbare in i ketos
- MCT-fett från kokosnöt
- Vegangodkänd produkt


Keto Boost är en produkt framtagen för att underlätta diet och minska sötsug. Det gör den genom att stabilisera blodsockernivåerna i vår kropp. Många dieter kan skapa sötsug och man kan känna sig lättirriterad och extra hungrig. Ett stabilt blodsocker är viktigt för att minska detta sug, samt även för att hålla en normal energinivå under dagen. Känner vi oss stabila i humöret är det också lättare att ta kloka beslut kring vår hälsa och kost i allmänhet.
Keto Boost innehåller krom som bidrar till att bibehålla normala blodsockernivåer, samt en normal omsättning utav våra makronäringsämnen. Produkten innehåller även medellånga fettsyror i form av olika MCT-fettsyror. Dessa tas upp direkt av tarmen och bryts sedan ner i levern till ketoner. På grund av sitt direkta upptag är det bra att använda för de personer som går på någon form av diet med lågt kolhydratsintag. Under en sådan diet kan man känna av mental trötthet och då bidrar MCT-olja till att få energi snabbt. MCT finns naturligt i kokosolja, ost och yoghurt. Vi har valt att använda fettsyror från kokos i Keto Boost, då den anses bäst för just detta syfte. Utöver detta innehåller produkten även extrakt från broccoli och det patenterade kanelbarkextraktet Cinnulin PF®*
Varför namnet Keto Boost?
Det finns tre källor till energi i naturen - kolhydrater, fett och protein. Dessa tre energikällor har olika effekter på oss, tex så vet vi att protein bygger muskler och vi får energi av kolhydrater och bra fett. För ursprungsmänniskan fanns dock inte alltid kolhydrater tillgängligt, speciellt inte för människan som bodde i det nordligare klimatet. Man tror därför att människan behövde anpassa sig och använda sig utav fett som energikälla istället. I folkmun kallas detta sätt att äta idag ”Ketokost”. Keto är alltså ingen diet, utan egentligen fullt naturligt för oss att periodvis leva i och innebär enkelt förklarat; en kost som är låg på kolhydrater. Det som gör ketokost speciellt är att det omvandlar din metabolism genom att gå från att använda glukos (kolhydrater) som din främsta energikälla, till att istället använda fett. När det händer så startar det som kallas ketogenes i vår kropp. Ketogenes innebär att din kropp förbränner lagrat fett som sedan, tillsammans med de fettsyrorna du äter, omvandlas till ketoner. Ketonerna är sedan din kropps alternativa energikälla när glukos (kolhydrater) inte finns tillgängligt. När kroppen använder lagrat fett istället för tillfälliga kolhydrater, så går vi per automatik ner i vikt.
Att omvandla metabolismen kan vara en stor förändring och kommer kräva en viss anpassning innan din kropp vänjer sig. Man kan få huvudvärk, sockersug och vara lättirriterad. Förr i världen fick man helt enkelt stå ut, men idag går det att underlätta anpassningen bland annat genom att ta hjälp utav kosttillskott. Att bibehålla en normal blodsockernivå är viktigt för att minska suget efter kolhydrater samt mildra övergången från kolhydrater till fett som energikälla. Produkten fick sitt namn Keto Boost på grund av sin förmåga att hjälpa till vid övergången till ketos, främst genom att stabilisera blodsockret och ge snabb energi via MCT-fettsyror.
Krom bidrar till att bibehålla normala blodsockernivåer
Krom bidrar till normal omsättning av makronäringsämnen
 



Kosttillskott. Rekommenderad dos bör inte överskridas. Bör inte ersätta en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.