Better You

Natt

60 pcs

Variant

329 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Vegansk
Vegansk

Beskrivning

Artikel: 101328

För optimal sömn.  Natt från Better You är noga sammansatt för att förenkla och förbättra kvaliteten på sömnen. Vi har även infört en nöjd kundgaranti på denna produkt som du kan läsa mer om nedan.
- Djupare sömn
- Bättre återhämtning
- Mer energi
- Vegangodkänd produkt


I vår stressade del av världen tar vi ofta till energidrycken eller kaffekoppen i ett försök att få mer energi. För många av oss ger koffeinet en positiv stimulerande effekt och kan ge positiva effekter i lagom mängd. Det negativa med koffein är att man över tid måste öka doseringen för att få samma effekt, vilket i sin tur kan leda till mindre energi.
Ett bättre tillvägagångssätt vore att bygga upp energi inifrån genom kvalitativ sömn, riktig och viktig näring samt se till att hålla oss ordentligt hydrerade. Vår sömnkvalitet och kvantitet har minskat drastiskt i Sverige och världen under det senaste århundradet. Sömnen är det viktigaste tillfället vi har för att samla energi och återhämta kroppen efter dagen från alla intryck, känslor och tankar. En förutsättning för god djupsömn är att kunna varva ner på kvällen och komma till ro inför natten.
GABA är ett naturligt ämne, en signalsubstans, som finns i hjärnan och ger en lugnande effekt. L-teanin, citronmeliss och kamomill är alla kända sedan tidigare för att lugna nervsystemet och hjälpa oss till en bättre sömn.
Natt innehåller GABA, Inositol, citronmeliss, kamomill samt L-teanin som finns i grönt och vitt té.
Vitamin B6 bidrar till att minska utmattning och normal psykologisk funktion.

Tillverkad i Sverige.
 



Kosttillskott. Rekommenderad dos bör inte överskridas. Bör inte ersätta en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.