Hemply Balance

Night Train - Kapslar För En God Nattsömn

Variant

249 kr
Utgått
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Vegansk
Vegansk

Beskrivning

Artikel: 109522

Sömnen är den viktigaste delen av dygnet för kroppens återhämtning. Bra sömn möjliggör en kropp i balans, som i sin tur påverkar hela den vakna delen av dygnet positivt. Sömn är ytterst individuellt och ibland kan det vara lite svårare att somna.
För att du ska behöva räkna färre får in på sentimmarna har vi utvecklat våra Night Train kapslar. Ett helt naturligt kosttillskott som genom sina väl utvalda och kombinerade adaptogener, vitaminer, mineraler och örtextrakt kan hjälpa dig att komma till ro vid lindrig rastlöshet och ge dig en god sömn. Kort och gott assistera sömntåget att komma till perongen i rätt tid.
Enkel att dosera innan sänggående, och kan användas dagligen eller vid behov.

 

- 8 väl kombinerade adaptogener, örtextrakt, mineraler och vitaminer
- För en vilsam sömn
- Assisterar kroppens mentala balans och återhämtning
- Helt naturliga kapslar
- Kan användas kontinuerligt eller vid behov
- Helt vegansk
- 30 dagars användning

Magnesium hjälper kroppen att återhämta sig optimalt medans du sover, och minskar trötthet och utmattning under din vakna del av dygnet.
GABA finns naturligt i kroppen och verkar som en hämmande signalsubstans i det centrala nervsystemet. Signalsubstanser är så vår kropp kommunicerar genom att skicka information från cell till en annan, och genom att GABA agerar hämmande, minskar aktiviteten mellan nervcellerna och blir lugnare.
Ashwagandha är en av det mest använda adaptogena växterna som finns och har använts i över 4000 år inom ayurveda. Hjälper kroppen att behålla mentalt fokus vid trötthet och stress.
Lavendel extrakt har länge används inom doftterapi för sina lugnande egenskapar, och är en traditionellt använd blomma att dricka som te på kvällen.
L-teanin tros hjälpa hjärnans frisättning av seratonin och dopamin. Dessa två neurotransmittorer påverkar vår sinnesstämning och belöningssystem och gör oss lugna och glada. Vårt L-teanin extraheras från grönt te, istället för att syntetiseras på kemisk väg.
Humle extrakt har en lugnande effekt och bidrar till en god sömn.
Vitamin B6 bidrar till normal psykologisk funktion.
Peperin finns naturligt i svart peppar och hjälper upptagningsförmågan för de andra ingredienserna.



Kosttillskott. Rekommenderad dos bör inte överskridas. Bör inte ersätta en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.