Better You

Premium Sol

50 pcs

Variant

339 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Vegansk
Vegansk

Beskrivning

Artikel: 101321

En exklusiv betakarotenprodukt med Pomella® (granatäppleextrakt), lykopen samt Vitamin C + E i ett för solexponering.
- Premiumsammansättning för solexponering
- Hög dos betakaroten tillsammans med lykopen samt Vitamin C+E
- Patenterat granatäppleextrakt
- Vegangodkänd produkt


Premium Sol från Better You är en noggrant sammansatt produkt för att ge huden ett stöd och ge den en naturligt gyllenbrun färg. Om man vill skydda sin hud så ska man, utöver att inte vistas för många timmar i solen i sträck, också ge kroppen det den behöver näringsmässigt. Solen är inte farlig, den är essentiell för oss och är inget vi ska vara rädda för utan respektera genom att få i oss tillräckligt med näringsämnen och planera vår tid i solen.
Betakaroten är ett förstadium till A-vitamin i kroppen, men bara om kroppen har behov av A vitaminet. Därför är det svårt att överdosera betakaroten. Betakaroten lagras sedan i huden och bidrar till huden får en mer gyllenbrun färg.
D3 är livsviktigt för oss. D3 är det hormon som skapas när vi vistas i solen och hjälper huden att reparera sig själv samt minska inflammationer. E-vitamin fungerar även det som ett reparationsvitamin för huden. C-vitaminet fungerar också som skydd men är även nödvändig för bildningen av kollagen och bindväv. Lykopen är det röda färgämnet som finns i tomater har visat sig ge ett skydd mot huden.
Granatäppleextrakt har även den visat sig skydda huden vid solexponering. För att maximera effekten av Premium Sol rekommenderar vi att man ska använda produkten 3-4 veckor innan solexponering.
Pomella® är ett patenterat, kliniskt, fullvärdigt och undersökt granatäppleextrakt, standardiserat till det mycket biotillgängliga punicalagin tillsammans med det naturliga spektret av granatäpplefrukt-polyfenoler.
 



Kosttillskott. Rekommenderad dos bör inte överskridas. Bör inte ersätta en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.