FOREO

ISSA Baby

Pearl Pink Bunny

Variant

1 425 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Beskrivning

Artikel: 98972
FOREO ISSA baby är en uppladdningsbar icke-slipande eltandborste som är speciellt utformad för barn mellan 0-4 år. ISSA baby har mjuka silikon strån och mjuka pulsationer, vilket gör att ISSA baby är en optimal lösning för en tidig munhygien. ISSA baby har ett icke avtagbart borsthuvud och är fritt från BPA och ftalater. ISSA baby har en massage funktion som rensar bort matrester samtidigt som det stimulerar tandväxt. Tandborsten täcker varje tand från alla vinklar, vilket gör denna tandborste idealisk för spädbarn, redan innan de har sin första tand. På ISSA baby finns även en glad ansiktssymbol som tänds när du har borstat i 2 minuter. ISSA baby kan användas i 265 dagar med endast en USB laddning.

Använd såhär:
1. Tryck på universalknappen en gång för borstläge eller två gånger för massageläge. Beroende på ditt barns ålder, använd den tandkräms mängd som din tandläkare har rekommenderat, antingen en lugnande gel som är spädbarns anpassad eller en tandkräm.
2. Uppmuntra ditt barn att använda ISSA baby på samma sätt som en manuell tandborste, borsta tänder och massera tandköttet med cirkulära rörelser i 2 minuter. När två minuterna är slut tänds en glad ansiktssymbol för att belöna att ditt barn har gjort ett bra jobb!
3. Stäng av genom att trycka på universalknappen en tredje gång.
4. Skölj ISSA baby rent med vatten.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.