Björn Axén

Color Shot Washout

Cherry Pop
129 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Veganskt
Veganskt
Färgat hår
Färgat hår
Blont hår
Blont hår
Färgat hår
Färgat hår
Blont hår
Blont hår

Beskrivning

Artikel: 53689
Temporär hårfärg med vårdande solrosolja, Vitamin E och Pro-Vitamin B5.
Färgen blandas enkelt med valfritt balsam för önskad intensitet. Tvättas successivt ut med schampo. För varje schamponering blir färgen svagare.

För mörkblont och brunt hår. Passar i hela håret, slingor och ombré. På mörka delar av ditt hår kommer färgen inte att synas lika mycket men ge fin glans. OBS! På ljusare hår än mörkblond kan färgen komma att sitta längre. Det kommer också ge ett mer intensivt rosa färgresultat. Denna färg ger mest synbart resultat på redan färgat hår.

Användning:
För mörkblont hår: blanda ca 1/5 färg med 4/5 balsam. För brunt hår: blanda ca 1/3 färg med 2/3 balsam. Antingen blandar du i en skål och rör om med ex en sked. Eller så blandar du direkt i handflatan. Se till att färgen blandas in ordentligt med ditt balsam.
Massera in i schamponerat, handdukstorkat hår, låt verka 7–15 min och skölj ur med vatten. Svagare resultat 7 min och upp till 15 min om du önskar intensivt resultat. Om du är osäker på intensitet testa på en hårslinga/hårstrå först. Alla hår har nämligen olika förutsättningar, vissa hår tar till sig färgen mer än andra.

- Innehåller inte väteperoxid eller ammoniak.
- Räcker till flera färgningar. Antal färgningar beror på hur mycket färg du blandar i ditt balsam.
- Vegan.
- Producerad i Sverige, både formula och förpackning

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.