Kategorier
Filtrera

Macadamia No Tangle Brush Set Pre-Style Brush (Pink), Deep Repair Masque 15ml

Macadamia No Tangle Brush Set Pre-Style Brush (Pink), Deep Repair Masque 15ml
Utgått
Macadamia No Tangle Brush Set Pre-Style Brush (Pink), Deep Repair Masque 15ml
Utgått
109 kr 109
Butikspris: 200 kr Du sparar: 91 kr
Utgått
Fri fraktSnabb leveransFria returer

Beskrivning No Tangle Brush Set, 15ml Macadamia Paket

Detta set innehåller följande proukter från Macadamia:

No Tangle Brush är en otroligt skonsam utredningsborste som enkelt och smärtfritt reder ut tovor och knutar. Dess design minimerar dessutom skador på håret och det blir slätt utan att fjällskiten skadas. Kan användas på såväl vått som torrt hår.

Deep Repair Masque är en reparerande, återuppbyggande och fuktgivande hårinpackning som ger livlöst, torrt och skadat hår nytt liv. Den unika kombinationen av Macadamia- och Arangoljorna med Tea tree-, Chamomileolja samt Aloe och Algaeextrakt reparerar och återupplivar håret med ökad glans och elasticitet.

Healing Oil Treatment är en läkande olja som passar perfekt till alla hårtyper, men är speciellt fördelaktig till torrt och skadat hår. Healing Oil Treatment absorberas omedelbart och ger näring och fuktboost utan att tynga ner håret. Resultatet blir ett mjukt och hälsosamt hår som dessutom får ett naturligt skydd mot skadlig UV-strålning. Torrt eller slitet hår får ny glans och blir mirakulöst återfuktat.

Produkterna från Macadamia Natural Oil består av två av världens mest näringsrika och dyrbara naturliga oljor, nämligen macadamianötolja och arganolja. Håret bibehåller därför dess hälsosamma glans, får nytt liv och en intensiv näringsboost.

Liknande produkter
Andra köpte också