Nioxin

Trial Kit System 5

Shampoo, Conditioner & Treatment
349 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt.

Höjdpunkter

Fint hår
Fint hår
Färgat hår
Färgat hår
Normalt hår
Normalt hår
Håravfall
Håravfall

Beskrivning

Artikel: 47941

Nioxin Trial Kit System 5 är speciellt utformad för normalt till tunt, kemiskt behandlat hår, exempelvis blonderat eller permanentat. Genom att återställa fuktbalansen på djupet, bibehåller dessa hårbotten-vänliga produkter hårets mjukhet och fräschör.

NIOXIN Cleanser (150 ml) fungerar för att avlägsna talg, fettsyror och miljörester som täpper igen hår och hårbotten - samtidigt som det ger känslan av tjockare hår.

NIOXIN Scalp Revitalizer (150 ml), en lätt balsamprodukt, bidrar till att stärka håret och kontrollera fuktnivåerna, perfekt för att behandla tunt hår.

Slutligen verkar NIOXIN Scalp Treatment (50 ml) för att fräscha upp hårbotten med sin blandning av antioxidanter och växtextrakt, vilket ger en fräsch, nytvättad känsla. Ytterligare fördelar med denna innovativa 3-stegsbehandling är att den ger fylligare hår genom volymskapande, kosmetisk behandling, samtidigt som den erbjuder SPF 15-solskydd för att skydda din hårbotten.

För bästa påtagliga resultat, bör produkten inte sköljas ur. NIOXINs avancerade hudvårdsbaserade koncept för rengöring, optimering och behandling av håret och hårbotten gör att håret ser tjockare och tätare ut. Nioxin Trial Kit levererar på fem områden för att optimera hårets utseende:

1. Minskar håravfall
2. Skapar en tätare look
3. Förbättrar hårfibrernas textur
4. Stärker hårets motståndskraft mot skador och rensar hårbotten från överflödig talg.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.