0 Varukorg

-20% VID KÖP ÖVER  399 KR | -25% VID KÖP ÖVER 899 KR PÅ NÄSTAN ALLT!

IdHAIR Curly Conditioner 250 ml

Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Fri frakt över 199 krSnabb leveransFria returer

Beskrivning Curly 250 ml IdHAIR Conditioner - Balsam

Certifiering Grön Salong
Effekt Glansförstärkande, Mjukgörande, Återfuktande, Bättre lockar
Hårtyp Alla hårtyper, Lockigt hår
Sustainable Beauty Miljömärkt
Tillverkningsland Sverige
Volym Conditioner 250ml
Ett fantastiskt balsam speciellt framtaget för lockigt hår. Återfuktar och ger dina lockar nytt liv. Ger skärpa och hållbara lockar.

Huvudingredienser:
• Gojibär är små röda bär som ser ut som en frukt. Studier har visat att gojibäret innehåller otroliga mängder av antioxidanter och fukt, vilket är avgörande för ett friskt, glänsande hår.
• 18-MEA, som redan finns i håret, men tyvärr återställer inte skadat hår sin 18-MEA nivå. Detta innebär att 18-MEA måste ges via en extern produkt. 18-MEA fyller de primära lipider och resultatet är hår som är lätt att kamma, friskt och framför allt blankt.
• Panthenol - Är överallt omkring oss: i alla levande celler. Panthenol tränger djupt in i håret, fyller och adderar fantastisk glans och fukt. Panthenol tränger in i hårbotten och fyller hårrötterna med vitamin B5.

Serien är en liten serie, men det innehåller allt du behöver om du har vågigt eller lockigt hår. Genom att använda IdHAIR Curly får du de bästa produkterna för lockigt hår. Alla produkter tillverkas i Sverige.
Upptäck mer som Curly

Recensioner

Produkten har lagts i kundvagnen