Kategorier
Filtrera

Hårvax & Hårgel

224 Produkter i kategori Hårvax & Hårgel

Det finns mängder av bra stylingprodukter för håret. Hårvax & hårgel är utan tvekan några av de mest populära produkterna. För dig med kortare hår är hårvax och hårgel bra eftersom det gör det enklare att styla och forma håret precis som du vill. Även om du har långt hår kan dessa produkter vara användbara, exempelvis om du vill skapa en "wet look" med bakåtkammat hår. Framför dig väntar ett brett och stort sortiment av hårvax och hårgel och det kan verka svårt att hitta rätt produkt bland alla olika varianter. Du kan dock vara lugn, vi hjälper dig hitta hårvax och hårgel som passar just ditt hår.

Visa alla Visa färre

Skapa liv i håret med hårvax & hårgel

När det kommer till hårvax och hårgel kan det vara svårt att veta vad som skiljer produkterna åt och framförallt – vilken av produkterna du borde välja. Hårgel är en produkt som är mjuk och, som namnet antyder, geleaktig i konsistensen. När du applicerar hårgel är den mjuk och smidig men efter ett tag stelnar den. När håret väl har stelnat i hårgelen kommer det bli svårt att ändra frisyren innan du duschar. Detta är dock den stora fördelen. Håret kommer ligga perfekt hela dagen och dessutom ha en riktigt fin glans. Hårgel passar perfekt för dig med kortare hår som exempelvis vill kamma håret i en viss frisyr och se till att håret ligger på plats hela dagen. En ännu mer effektiv variant av hårspray. Om du har väldigt tjockt hår med nästintill överdriven volym (låter ju egentligen som rena drömmen), kan hårgel hjälpa dig att få ner volymen och forma håret så det ligger stil. För dig med kort till mediumlångt hår kan hårgel vara ett bra alternativ.

Hårvax är en annan användbar och populär produkt som är hårdare i konsistensen och som ger dig perfekt stadga hela dagen. Till skillnad från hårgel som blir väldigt blankt i håret, har hårvax en mycket mattare finish. Om du vill skapa struktur och form i kort hår är hårvax ett riktigt bra verktyg. Se till att jobba upp produkten ordentligt genom att värma upp vaxet i händerna innan du applicerar det. När vaxet blir lite varmare är det mycket lättare att arbeta in det i håret och det blir även jämnare fördelat. Hårvax fungerar bäst till kort hår till mediumlångt hår. I vårt sortiment kan du hitta mängder av olika vaxer och geléer. Vi har bland annat fibervax, ett vax som ger hög stadga men samtidigt väldigt bra volym. Perfekt om du vill ha en lite mer busig look. Ofta ska vax appliceras i blött/handdukstorkat hår, du drar helt enkelt händerna genom håret, formar, kramar och fixar tills du får en struktur och form du gillar. Det är alltid bäst att börja lite försiktigt för att eventuellt ta mer om det behövs.