Redken

Acidic Bonding Concentrate

Intensive Pre-Treatment
297 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt.

Höjdpunkter

Skadat hår
Skadat hår
Stärkande
Stärkande

Beskrivning

Artikel: 110342
Bekämpa ett års synliga skador i en enskild användning* med de fyra stegen i Redken Acidic Bonding Concentrate-regimen.

Förvandlar ditt hår synligt på 5-10 minuter! Redken Acidic Bonding Concentrate Intensive Treatment är Redkens mest koncentrerade all-in-one-formula för en stärkande reparation av alla typer av skadat hår. Denna ytterst rika och exklusiva pre-treatment reparerar håret från fjällskiktet till cortex, ger en stärkande reparation, intensiv vård och skyddar hårfärgen från att avta.

Denna pH-balanserande treatment är speciellt framtaget med ett lågt pH-värde, för att motverka de negativa effekter från hårfärgning, värmestyling och till och med vatten.
Med dess 14 % Bonding Care Complex och alfahydroxysyra, citronsyra, stärker Acidic Bonding Concentrate treatment svaga bindningar och förbättrar hårets motståndskraft. Resultatet? Ett hår som ser och känns välmående!

Fördelar:

14x mjukare hår*
90% mer välvårdat hår
2x mindre hår som går av****
Balanserar pH-värdet

*System av Acidic Bonding Concentrate Intensive Treatment, Shampoo, Conditioner & Leave-in jämfört med oskadat hår

** När det används som ett system av Acidic Bonding Concentrate Shampoo och Conditioner jämfört med icke-vårdande schampo.

*** När det används som ett system av Acidic Bonding Concentrate Shampoo, Conditioner och Leave-in treatment jämfört med icke-vårdande schampo.

**** När det används som ett system av Acidic Bonding Concentrate Shampoo, Conditioner och Leave-in treatment jämfört med icke-vårdande schampo.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.