Treatment

Ta hand om ditt hår! Då och då behöver håret lite extra omtanke. En treatmentprodukt som leave-in balsam eller inpackning hjälper håret få tillbaka sin glans och spänstighet. Hos oss på Nordicfeel finns ett stort sortiment av inpackningar för torrt hår, färgat hår, hårolja och mycket mer. Inspireras här nedanför och använd filtreringen för att hitta produkten du söker. Här kan du hitta vårt utbud av schampo och conditioner.


Treatment

Ta hand om ditt hår! Då och då behöver håret lite extra omtanke. En treatmentprodukt som leave-in balsam eller inpackning hjälper håret få tillbaka sin glans och spänstighet. Hos oss på Nordicfeel finns ett stort sortiment av inpackningar för torrt hår, färgat hår, hårolja och mycket mer. Inspireras här nedanför och använd filtreringen för att hitta produkten du söker. Här kan du hitta vårt utbud av schampo och conditioner.

Betyg
  • (133)
  • (72)
  • (12)
  • (2)
  • (3)
844 Produkter

Torrt hår

Har du problem med torrt eller skadat hår? Alla kan drabbas av torrt hår och även hår som i vanliga fall är friskt, kan under perioder behöva en vitamininjektion och extra bra omvårdnad så att det mår bra igen. Här hos NordicFeel hittar du förstklassig hårvård från kända varumärken som hjälper dig att komma till rätta med torrt, skadat och slitet hår.

Kurera slitet hår med en inpackning

Det kan finnas många orsaker till slitet hår, men i regel brukar en bra och näringsrik hårinpackning kunna göra under för slitet eller glanslöst hår. Många av hårprodukterna här på NordicFeel är dessutom både veganska och ekologiska, som Honey And Hibiscus Hair Reconstructor från John Masters Organics, vilket gör dem välgörande för både ditt hår och för naturen.

Ta hjälp mot super torrt hår!

Om du har återkommande problem kan du få hjälp mot super torrt hår genom att använda produkter som ger extra näring. Style & Repair Oil Booster från Lernberger Stafsing är en vårdande hårolja som inte bara återfuktar ditt hår utan som även tillför mineraler, vitaminer, antioxidanter och naturliga fettsyror. Ett tips är att blanda oljan med en inpackning för att ge extra hjälp mot super torrt hår.

Extra fukt är bra mot torrt hår

Det mesta effektiva sättet att behandla torrt hår är att tillföra massor av fukt till både hårstrån och hårbotten. Det finns både fuktgivande schampo och balsam, men om du vill ge ditt hår extra omvårdnad kan en djupverkande inpackning göra verklig skillnad. Deep Repair Masque från Macadamia reparerar och ger fukt till både torrt och livlöst hår.

Varför är mitt hår så torrt?

Ibland kan man undra, varför är mitt hår så torrt? Och hur behandlar man torrt hår på bästa sätt? Även om man i vanliga fall har ett friskt hår är det inte ovanligt att håret i perioder kan bli torrt och livlöst. Särskilt under vinterhalvåret när temperaturerna sjunker och luften blir kallare kan både hårstrån och hårbotten bli torrare. För att stärka håret och ge det förutsättningar att klara av klimatpåfrestningar är det viktigt att regelbundet ge håret vårdande behandlingar.

Vårda extremt slitet hår med återfuktande balsam

När du tvättar håret med schampo tar de verksamma ämnena i schampot bort smuts och fettavlagringar. Välj därför ett skonsamt naturligt schampo som sliter mindre på håret. Använd sedan ett vårdande balsam som återfuktar håret, exempelvis hydrate-Me Rinse från Kevin Murphy, som är anpassat för torrt och extremt slitet hår. Massera in balsamet ordentligt i hela håret, utom hårbotten, för att behandla extremt slitet hår på bästa sätt.

Vilken är den bästa hårinpackningen för slitet hår ?

Vilken som är den bästa hårinpackningen för slitet hår är naturligtvis individuellt. Kerasik Reconstruct Intensive Repair Mask från Goldwell är en inpackning som innehåller keratin, ett ämne som bygger upp och stärker hårets kvalitet. Om du regelbundet använder vårdande hårprodukter ger du ditt hår ett förstärkt skydd mot återkommande uttorkning. På nordicfeel.se kommer du säkert att hitta den bästa hårinpackningen för slitet hår som passar just dig.

Ta hand om dig själv och ditt hår

Det finns fler faktorer än väder och vind som påverkar kvaliteten på ditt hår. Rökning, graviditet och sömnbrist har alla en negativ inverkan på hela kroppen, även på ditt hår. Att långvarig stress även påverkar hur din hårbotten mår är välkänt. Ta hand om hela dig, både kropp och själ, det mår både du och ditt hår bra av!

Produkten har lagts i kundvagnen