Kategorier
Filtrera

GHD Air Hair Dryer Vintage Pink

GHD Air Hair Dryer Vintage Pink
Tillfälligt slut
GHD Air Hair Dryer Vintage Pink
Tillfälligt slut
1.499 kr 1499
Tillfälligt slut
Fri fraktSnabb leveransBrett sortiment

Beskrivning Air Hair Dryer, GHD Hårfön

ghd:s serie Vintage Pink Edition

I år är ghd:s Rosa bandet-produkter inspirerade av modevärldens aktuella vintagetrend med sofistikerade, delikata och eleganta färger. I en elegant och matt retrofärg och med dess läckra metalliska effekter kommer denna passa i varje hem, samtidigt som du är med och stödjer kampen mot bröstcancer.

ghd deltar i kampen mot bröstcancer för 10:e året i rad och donerar 10 € till Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation för varje såld styler och fön samt 2 € för ghd:s paddle brush. De senaste 12 åren har ghd donerat 9 € miljoner världen över tack vare ditt stöd.

Om produkten

ghd Air är den första professionella hårtorken från ghd. En perfekt blandning av läcker ghd-design och salongsstyrka. Allt du behöver för att skapa den perfekta, glänsande salongsfinishen.

Dess professionella AC-motor ger en snabb och kraftfull torkning samt en lång livslängd på motorn. Den minskar frissighet och lämnar ditt hår mer glänsande och mjukare, tack vare dess avancerade joniska teknologi. Ergonomiskt designad för enkel hantering och maximal kontroll. Har en "cool shot"-knapp som snabbt ger kalluft för att fixera din frisyr och ge extra glans. Levereras med två munstycken som ger dig möjligheten att skapa en mängd olika stilar.

Rekommenderade produkter
Andra köpte också