Kategorier
Filtrera

Remington Easy Cord D5801 Hair Dryer

Remington Easy Cord D5801 Hair Dryer
Tillfälligt slut
Remington Easy Cord D5801 Hair Dryer
Tillfälligt slut
445 kr 445
Butikspris: 449 kr Du sparar: 4 kr
Tillfälligt slut
Fri fraktSnabb leveransBrett sortiment

Beskrivning Easy Cord, Remington Hårfön

Remington Easy Cord Dryer är den ultimata kombinationen av kraft och funktionalitet; en smart indragbar sladd innebär att du kan själv välja längden på sladden och hårfönen kan sedan prydligt förvaras. Du behöver inte längre oroa dig om trassliga och fula sladdar i ditt sovrum eller badrum! Med en enkel knapptryckning, dras sladden enkelt in i hårfönens handtag, så det blir helt dolt. Det perfekta och stilfulla redskapet för att hjälpa dig göra dig iordning för dagen eller en speciell kväll ute, med sin 2100 watt salongsstandard motor garanterar den att du kommer att bli stylad till perfektion. 


Den här kraftfulla hårfönen med sin 2100 watt motor kommer effektivt att torka ditt hår på nolltid, och koncentrator tillbehöret tillåter dig att skapa en len, salongsstandard hårföning. Den perfekta färgklicken för vilket rum som helst, den här hårfönen är väldigt i modet med sin fantastiska korall färg- som garanterar att ljusa upp din hårföning samtidigt som den hjälper dig att göra dig redo i stil. 


Förpackningen Innehåller:


1 x Remington Easy Cord Dryer


1 x KoncentratorOBS! För samtliga Remington produkter gäller 100 dagar öppet köp oavsett värde, undantag för tillbehör och accessoarer. Mer info om öppet köp och hur du går tillväga hittar du på denna sida:
http://se.remington-europe.com/microsites/100-dagar-%C3%B6ppet-k%C3%B6p/

Utöver rätten till öppet köp gäller minst två års garanti för samtliga Remingtons produkter. För att få ytterligare 1 års extra garanti på dina köpta produkter, registrera dig inom 28 dagar efter köp på följande sida:
https://se.remington-europe.com/product-registration.html

Rekommenderade produkter
Andra köpte också