0 Varukorg

SKÖNHETSFAVORITER UPP TILL -30%

Remington PRO-Air AC AC5999 Hair Dryer

Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Fri frakt över 199 krSnabb leveransFria returer

Beskrivning PRO-Air AC Remington Hårfön

Hårtyp Alla hårtyper
Volym AC5999 Hair Dryer
Hårfönen AC5999 Pro-Air har en stark AC-motor med lång livslängd. Den är utrustad med en äkta jongenerator som motverkar statisk elektricitet och ger ett jämnt värmeflöde. Varje gång du använder hårtorken utsöndras miljontals vårdande joner i ditt hår och ger ett härligt glänsande och mjukt resultat. AC5999 har en 2300 W effekt och tre värme- och två hastighetsställningar samt äkta kalluftsläge som fixerar frisyren. Ett volymmunstycke och ett extra smalt munstycken på 7 mm medföljer för maximal koncentration av luftflödet vid torkning och styling. Hårfönen har upphängningsögla och galler som är löstagbart för enkel rengöring. Du får 5 års garanti från Remington på denna produkt!

OBS! För samtliga Remington produkter gäller 100 dagar öppet köp oavsett värde, undantag för tillbehör och accessoarer. Mer info om öppet köp och hur du går tillväga hittar du på denna sida:
http://se.remington-europe.com/microsites/100-dagar-%C3%B6ppet-k%C3%B6p/

Utöver rätten till öppet köp gäller minst två års garanti för samtliga Remingtons produkter. För att få ytterligare 1 års extra garanti på dina köpta produkter, registrera dig inom 28 dagar efter köp på följande sida:
https://se.remington-europe.com/product-registration.html
Upptäck mer som PRO-Air AC

Recensioner

Produkten har lagts i kundvagnen