Kategorier
Filtrera

GHD Arctic Gold Platinum Styling Gift Set (White)

GHD Arctic Gold Platinum Styling Gift Set (White)
Tillfälligt slut
GHD Arctic Gold Platinum Styling Gift Set (White)
Tillfälligt slut
2.399 kr 2399
Tillfälligt slut
Fri fraktSnabb leveransBrett sortiment

Beskrivning Arctic Gold, GHD Paket

Säsongens nya limited edition-serie är inspirerad av modevärldens aktuella ”Arctic trends” med snygga vita och guldiga nyanser.

Platinum styler har en patenterad tri-zone-tekonologi: Sex stycken snabbtänkande sensorer gör att den håller perfekt och jämn värme, bättre än någon annan styler på marknaden, vilket ger ett perfekt rakt hår med en dragning. Med en elegant, ergonomisk och lätt design är denna styler lätt att hålla i och gör att du behöver anstränga dig minimalt när du stylar ditt hår, oavsett om du lockar eller plattar. Den värmeresistenta skyddskåpan skyddar mot värme på underlaget efter styling och gör så att du under styling enkelt kan hålla på utsidan av toppen.

Ghd Platinum har Sleep Mode-funktion som gör att den stängs av automatiskt om den inte använts under 30 minuter och Wishbone-upphängning gör att plattorna är i linje med varandra under hela stylingen.

Med ghd platinum styler får du en snygg värmeresistent väska i en bländande vit och guldig utgåva, för förvaring av din styler och andra beautyaccessoarer, två vita hårklämmor samt en elegant arctic gold gåvoask.

Rekommenderade produkter
Andra köpte också