Kategorier
Filtrera

GHD Arctic Gold Deluxe Dry & Wave Gift Set

GHD Arctic Gold Deluxe Dry & Wave Gift Set
Tillfälligt slut
GHD Arctic Gold Deluxe Dry & Wave Gift Set
Tillfälligt slut
2.499 kr 2499
Tillfälligt slut
Fri fraktSnabb leveransBrett sortiment

Beskrivning Arctic Gold, GHD Paket

Säsongens nya limited edition-serie är inspirerad av modevärldens aktuella ”Arctic trends” med snygga vita och guldiga nyanser.

Hemligheten bakom Curve-serien är Ghds unika tri-zone teknologi som ligger i värmeelementen. Sex snabbtänkande sensorer säkrar en konstant temperatur på 185°C, som är den optimala temperaturen för hårstyling. Du är därför garanterad ett resultat som ger dig ett sundare hår och snyggare, glansfullare lockar som håller. Creative curl wand är en ovalformad tång för att skapa djupa, glamourösa lockar och rörelser i ett långt hår.

ghd Air är den första professionella hårtorken från ghd. En perfekt blandning av läcker ghd-design och salongsstyrka. Allt du behöver för att skapa den perfekta, glänsande salongsfinishen.

Dess professionella AC-motor ger en snabb och kraftfull torkning samt en lång livslängd på motorn. Den minskar frissighet och lämnar ditt hår mer glänsande och mjukare, tack vare dess avancerade joniska teknologi. Ergonomiskt designad för enkel hantering och maximal kontroll. Har en "cool shot"-knapp som snabbt ger kalluft för att fixera din frisyr och ge extra glans. Levereras med två munstycken som ger dig möjligheten att skapa en mängd olika stilar.

Med ghd air hairdryer, ghd curve curl wand, får du en ”heat mat”, en värmeresistent handske samt en elegant arctic gold gåvoask. Värdet på produkterna i detta kit uppgår till 3198kr.

Rekommenderade produkter
Andra köpte också