0 Varukorg
4,7 stars, based on 3 reviews

ghd Ultimate Travel Gift Set Platinum Styler, Flight Hairdryer, Protective Bag

2499 kr 2499
Utgått
Fri frakt över 99 krSnabb leveransFria returer

Beskrivning Ultimate Travel Gift Set ,Platinum Styler, Flight Hairdryer, Protective Bag ghd Paket

Volym Platinum Styler, Flight Hairdryer, Protective Bag
Nyhet - Din oumbärliga reskamrat; ghd Ultimate Travel Gift Set. Ghd har samlat de två bäst säljande stylingredskapen – ghd platinum® stylern och ghd flight® travel hairdryer i ett gåvoset som passar perfekt till handbagaget. Nu kan du skapa en läcker salongslook själv, när du är ute och reser. Lätt vikt, kompakt och med universal spänning ger båda styling-redskapen dig en ”good hair day, every day” på din semester. Ghd ger dig den perfekta anledningen för att skämma bort dig själv och ditt hår. Med reskamraterna på plats, så behöver du bara boka en semester!

ghd flight® travel hairdryer väger endast 400g, är kompakt och har en stor prestanda – den är allt du behöver för en perfekt hårföning, när du reser. Med en kombination av rörlighet och stor prestanda, är ghd flight® 60 % lättare än en ghd aura® professional hairdryer, men har ändå 85 % av prestandan. Med en effektfull motor, hopfällbart handtag och ett läckert kopparfärgat munstycke för en centrerad luftström, har denna travel hairdryer allt du förväntar dig av en ghd produkt.

ghd platinum® black styler; äntligen en styler du kan använda helt utan att kompromissa. ghd platinum® stylern använder en ´safer-for hair heat´, som ger ett perfekt rakt hår med en dragning. Det är även bevisat att håret blir friskare*, starkare* och glansigare** vid användning av ghd platinum®. Denna styler ger dig det bästa resultatet, samtidigt som risken för skador i hårets struktur minskas med över 50 % och håret blir 20 % glansigare.
Upptäck mer som Ultimate Travel Gift Set
Produkten har lagts i kundvagnen