0 Varukorg

ghd Arctic Gold Deluxe Dry & Style Gift Set

Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Fri frakt över 199 krSnabb leveransFria returer

Beskrivning Arctic Gold ghd Plattång

Volym Deluxe Dry & Style Gift Set

Säsongens nya limited edition-serie är inspirerad av modevärldens aktuella ”Arctic trends” med snygga vita och guldiga nyanser. Upplev ghd air® och ghd limited edition V gold classic styler och forma de optimala hårstilarna till årets fester. Med ghd air, limited edition och ghd V cold classic stylern, får du en ”heat mat”, samt en elegant arctic gold gåvoask.

V Gold Classic Styler är en professionell och lyxig plattång av bästa kvalitet! Stylern har en rundad design som gör att du både kan platta och locka ditt hår. Stilrent rakt eller galet lockigt - valet är ditt. De revolutionerade keramikplattorna skimrar i guld och är skonsamma mot håret. Dessutom ger dem ditt hår ett mjukt och glänsande resultat. Tack vare det förnyade yttre skalet är plattången svalare att röra vid och därför lättare att använda.

ghd Air är den första professionella hårtorken från ghd. En perfekt blandning av läcker ghd-design och salongsstyrka. Allt du behöver för att skapa den perfekta, glänsande salongsfinishen.

Dess professionella AC-motor ger en snabb och kraftfull torkning samt en lång livslängd på motorn. Den minskar frissighet och lämnar ditt hår mer glänsande och mjukare, tack vare dess avancerade joniska teknologi. Ergonomiskt designad för enkel hantering och maximal kontroll. Har en "cool shot"-knapp som snabbt ger kalluft för att fixera din frisyr och ge extra glans. Levereras med två munstycken som ger dig möjligheten att skapa en mängd olika stilar.

Värdet på produkterna i detta kit uppgår till 3398kr.

Upptäck mer som Arctic Gold

Recensioner

Produkten har lagts i kundvagnen