Kategorier
Filtrera

GHD 5 stars, based on 1 reviews Azores Platinum Serene Pearl Styler

GHD 5 stars, based on 1 reviews Azores Platinum Serene Pearl Styler
Tillfälligt slut
GHD Azores Platinum Serene Pearl Styler
Tillfälligt slut
2.399 kr 2399
Tillfälligt slut
Fri fraktSnabb leveransBrett sortiment

Beskrivning Azores Platinum, GHD Plattång

Azores Limited Edition Collection består av tre stylers som har fått inspiration av färgerna från de vackra landskapen på Azorerna. Välj mellan Serene Pearl, Atlantic Jade och Marine Allure, när du ska skapa beach waves, bouncy curls eller ghds signuture straight look.

Platinum stylern, som inte kompromissar med hårets välbefinnande och kan användas utan dåligt samvete, finns nu i en limited edition färg, serene pearl, med en medföljande och matchande värmeresistent väska.

Den innovativa ghd platinum® stylern använder ”safer-for-hair heat”, som ger ett perfekt rakt hår med endast ett drag. Det är bevisat att håret blir hälsosammare*, starkare* och glansigare** vid användning av ghd platinum®.

Genom användning av ghds patenterade tri-zone™ teknologi, plattar och lockar ghd platinum™ snabbt och effektivt med endast ett drag, utan att kompromissa med hårets välbefinnande*. keramiska plattorna är utformade så att de lätt glider igenom håret och ger ett ultra-skinande resultat i alla hårtyper och längder. De rundande kanterna gör det lätt att skapa lockar, vågor och ett perfekt rakt hår.

*I jämförelse med obehandlat hår. **I jämförelse med en styler, som använder en temperatur på 230 grader.

Rekommenderade produkter
Andra köpte också