0 Varukorg

ghd Azores Platinum Serene Pearl Styler

Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Fri frakt över 199 krSnabb leveransFria returer

Beskrivning Azores Platinum ghd Plattång

Volym Serene Pearl Styler
Azores Limited Edition Collection består av tre stylers som har fått inspiration av färgerna från de vackra landskapen på Azorerna. Välj mellan Serene Pearl, Atlantic Jade och Marine Allure, när du ska skapa beach waves, bouncy curls eller ghds signuture straight look.

Platinum stylern, som inte kompromissar med hårets välbefinnande och kan användas utan dåligt samvete, finns nu i en limited edition färg, serene pearl, med en medföljande och matchande värmeresistent väska.

Den innovativa ghd platinum® stylern använder ”safer-for-hair heat”, som ger ett perfekt rakt hår med endast ett drag. Det är bevisat att håret blir hälsosammare*, starkare* och glansigare** vid användning av ghd platinum®.

Genom användning av ghds patenterade tri-zone™ teknologi, plattar och lockar ghd platinum™ snabbt och effektivt med endast ett drag, utan att kompromissa med hårets välbefinnande*. keramiska plattorna är utformade så att de lätt glider igenom håret och ger ett ultra-skinande resultat i alla hårtyper och längder. De rundande kanterna gör det lätt att skapa lockar, vågor och ett perfekt rakt hår.

*I jämförelse med obehandlat hår. **I jämförelse med en styler, som använder en temperatur på 230 grader.
Upptäck mer som Azores Platinum

Recensioner

Produkten har lagts i kundvagnen