0 Varukorg

ghd Platinum Electric Pink Styler

Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Fri frakt över 199 krSnabb leveransFria returer

Beskrivning Platinum Electric Pink ghd Plattång

Volym Styler
Platinum Styler som är ghds populära och prisvinnande styler finns nu i en limiterad utgåva med fräck rosa design. För varje såld Electric Pink Styler donerar ghd €10 till Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation.

Platinum Styler har en ergonomisk design som gör den enkel att använda. Den patenterade revolutionerande tri-zone™ teknologin använder snabb-tänkande sensorer i varje värmeplatta för att säkerställa en konstant temperatur på 185 °C, vilket är den optimala temperaturen för värmestyling oavsett vilken typ av hår du har. Den håller en jämn värme hela tiden, vilket resulterar i mindre slitage på håret. Teknologin gör det enkelt att platta och locka håret snabbt och effektivt. Stylern glider lätt genom håret och en dragning räcker för ett perfekt och långvarigt resultat. De rundade kanterna gör det lätt att skapa fina lockar, lösare vågor eller ett perfekt rakt hår som håller hela dagen.

Den inbyggda spänningsomvandlaren gör att du kan använda den vart du än är, i hela världen. Sleep mode funktionen gör att stylern stängs av efter 30 minuter om den inte används. Till Platinum Electric Pink Styler medföljer även en matchande värmeresistent väska. Allt för en säkrare användning!

Skydda alltid ditt hår när du stylar med värmeverktyg. Använd tillsammans med värmeskydd. Exempelvis ghd Heat Protect Spray.
Upptäck mer som Platinum Electric Pink

Recensioner

Produkten har lagts i kundvagnen