ghd

Platinum+ Styler Champagne Gold

Variant

3 099 kr
Ej i lager
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Beskrivning

Artikel: 110456

Skapa perfekta, fängslande julstilar med ghd platinum+ styler i ett vackert champagnefärgat guldhölje med en necessär i dramatiskt röd sammet.

I jul kan du styla ditt hår med vår ultimata SMARTA styler utrustad med förutseende ultra-zone™-teknik för överlägsen styling i ett enda svep. Infinity-sensorer utrustade med högglansiga plattor kontrollerar värmefördelningen 250 gånger per sekund för att bevara en jämn värmedistribution för en individuell stylingupplevelse som anpassar sig efter ditt hår. Med en optimal temperatur på 185°C för hållbar och effektiv värmestyling som inte kompromissar med hårhälsan. Uppnå fängslande, professionella resultat med 70 procent starkare hår*, 75 procent mer glans** och dubbelt så högt färgskydd.

Ett unikt gångjärn håller de precisionsformade och superglansiga klädda plattorna perfekt mot varandra och ger dig en överlägsen kontroll och en enkel styling utan slitage. Med sin eleganta design och runda hylsa för styling i alla typer av hår och längder – fritt böljande vågor, raka stilar eller spänstiga lockar som håller dig sällskap in i julens festligheter.

Den kommer i lyxigt röd sammetsnecessär så att du ska kunna ge bort en vacker julklapp med ghd platinum+ plattång i begränsad utgåva i champagnefärgat guld.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.