Kategorier
Filtrera

GHD V Styler Professional Styler Vintage Pink

GHD V Styler Professional Styler Vintage Pink
Tillfälligt slut
GHD V Styler Professional Styler Vintage Pink
Tillfälligt slut
1.899 kr 1899
Tillfälligt slut
Fri fraktSnabb leveransBrett sortiment

Beskrivning V Styler, GHD Plattång

Om ghd:s serie Vintage Pink Edition

I år är ghd:s Rosa bandet-produkter inspirerade av modevärldens aktuella vintagetrend med sofistikerade, delikata och eleganta färger. I en elegant och matt retrofärg och med dess läckra metalliska effekter kommer denna passa i varje hem, samtidigt som du är med och stödjer kampen mot bröstcancer.

ghd deltar i kampen mot bröstcancer för 10:e året i rad och donerar 10 € till Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation för varje såld styler och fön samt 2 € för ghd:s paddle brush. De senaste 12 åren har ghd donerat 9 € miljoner världen över tack vare ditt stöd.

Om produkten

Skapa det perfekta håret varje dag med ghd:s prisvinnande ghd V styler, som med sina rundade och släta plattor är fantastisk för att styla både festliga lockar eller ett perfekt rakt hår - i alla hårtyper och hårlängder. Den ger varje stil en lyxig look. Tillsammans med årets vintage pink ghd V limited pink styler, får du en fantastiskt mjuk, värme-resistent väska i en elegant och matt retrofärg, till förvaring av din styler och andra skönhetsaccessoarer.

Rekommenderade produkter
Andra köpte också