Remington

Ceramic Straight 230

S1005 Straightener
399 kr
Bevaka
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Beskrivning

Artikel: 22464

Remington S1005 har långa keramiska plattor som gör att värmefördelningen blir jämn, samtidigt som teflonbeläggningen gör att plattången glider lätt över håret utan att orsaka slitage. S1005 har snabb uppvärmning med endast 30 sek och variabel temperatur-inställning i fem lägen. Den uppnår en maximal temperatur på 230C.



 



S1005 har roterbar sladd för smidigare hantering och 110 mm långa speciella keramiska värmeplattor med teflonbeläggning som ger jämn värme och bra glid. Ditt hår blir snabbare stylat och med ett otroligt blankt resultat. Plattången har automatisk avstängning efter en timme för ökad säkerhet och voltomställning för hela världen.



 



OBS! För samtliga Remington produkter gäller 100 dagar öppet köp oavsett värde, undantag för tillbehör och accessoarer. Mer info om öppet köp och hur du går tillväga hittar du på denna sida:

http://se.remington-europe.com/microsites/100-dagar-%C3%B6ppet-k%C3%B6p/

Utöver rätten till öppet köp gäller minst två års garanti för samtliga Remingtons produkter. För att få ytterligare 1 års extra garanti på dina köpta produkter, registrera dig inom 28 dagar efter köp på följande sida:

https://se.remington-europe.com/product-registration.html




• Remington har alltid 100 dagar öppet köp och +1 års garanti på hela soritmentet (Ej tillbehör)

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.