FOREO

BEAR

Fuchsia

Variant

2 745 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt.

Höjdpunkter

Utjämnande
Utjämnande

Beskrivning

Artikel: 86991
BEAR

BEAR är FOREOs nya innovation som tar anti-aging till en helt ny nivå. BEAR arbetar med mikroström som aktiverar ansiktsmusklerna och ger dem en riktig work out! Med hjälp av 5 olika intensiteter hjälper BEAR dig att strama upp din hy och ge dig ett spänstigare resultat. Anti-Shock System™ gör behandlingen smärtfri, vilket innebär att BEAR är den säkraste mikroströmsenheten på marknaden, trots sin styrka. Avancerade sensorer mäter hudens tolerans av elektricitet och anpassar automatiskt intensiteten. FOREOs T-Sonic™-pulseringar som BEAR även arbetar med ökar blodcirkulationen och hjälper till att slussa ned produkter.

BEAR är enkel att använda, ergonomiskt utformad och följer ansiktets konturer perfekt. En USB-laddning räcker upp till 90 användningar. Tillverkad av medicinskt silikon, som alla FOREOs produkter är.

Vid första användandet måste BEAR synkas till din FOREO-app, för att registreras (garanti) och låsas upp. Efter det så kan du antingen starta BEAR med knappen (kortkommandot: tryck olika många gånger för olika intensiteter), eller välj ett program i appen och följ rutinerna.

Använd vattenbaserade produkter tillsammans med BEAR, samt FOREOs SERUM SERUM SERUM för ett säkert användande. Använd aldrig BEAR utan ett vattenbaserat serum.

Använd såhär:

1. Se till att din BEAR är helt torr. Rengör med en oljefri cleanser och torka ansiktet torrt så att du är helt fri från sminkrester och andra fetter som kan avleda mikroströmmen och göra behandlingen ineffektiv.

2. Massera in SERUM SERUM SERUM på de områden du vill behandla eller i hela ansiktet, tills det absorberats in i hyn.

3. Tryck på knappen för att aktivera BEAR. De små lamporna under knappen visar själva strömintensiteten. För att byta intensitet klickar du snabbt en gång på knappen, så kommer du till nästa nivå. Med ett dubbelklick kan du stänga av T-Sonic™-pulseringarna. Om du använder appen får du tillgång till fler intensiteter och alternativ.

4. Håll båda metallkloten lätt mot ansiktet och för dem försiktigt över ansikte och hals. Båda kloten ska ha kontakt med huden hela tiden. För BEAR med lätt hand långsamt utåt och uppåt från ansiktet för bästa resultat.

5. När du är klar med behandlingen stänger du av enheten genom att hålla knappen intryckt i 3 sekunder. Applicera valfria hudvårdsprodukter om så önskas.

BEAR kan användas av alla, men undvik om du är gravid eller har pacemaker. Vid andra avvikande fall, rådgör innan med din dermatolog/läkare innan.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.