FOREO

LUNA Mini 3

Fuchsia
2 395 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Lyster
Lyster

Beskrivning

Artikel: 82077
Effektiv dubbelsidig ansiktsrengöring - för en hy full av GLOW! Den högteknologiska elektriska ansiktsrengöringsborsten LUNA™ mini 3 tar din hudvårdsrutin till nästa nivå. Med extra mjuka silikonknoppar och 8000 soniska pulseringar i olika styrkor tar denna LUNA™ smuts från porerna och efterlämnar din hy fräsch och ren.
Ansiktsborsten passar alla hudtyper, exfolierar huden mycket varsamt och skapar en absorberande grund för efterföljande skönhetsprodukter.
LUNA™ mini 3 erbjuder även ett 30-sekunders Glow Boost-läge för en snabb och effektiv rengöring. Borsten är tillverkad av ultra-hygieniskt silikon och kan användas två gånger om dagen tillsammans med din favoritrengöring.

LUNA™ mini 3 laddas via USB-sladd som medföljer, LUNA™ är även vattentät.

Gör såhär:
1. Avlägsna makeup med sminkborttagning, så som ögonmakeup etc.
2. Fukta ansiktet eller LUNA™ mini 3 och applicera sedan din rengöring på din LUNA™ mini
3. Tryck antingen på den universala knappen på LUNA™ för att använda snalbkomandot eller välj mellan olika program i appen.
4. Rengör genom att arbeta i cirkulära rörelser på kinder, panna och upp och ned längst med näsan. Håll ned knappen i 3 sekunder för att stänga av rengöringsläget om du vill avsluta tidigare.
5. Skölj och badda ansiktet torrt.
6. Avsluta med serum och kräm.

Notera att din LUNA™ mini 3 måste låsas upp första gången du använder den, det gör du genom att koppla den via bluetooth till FOREO For You-appen som du utan kostnad kan ladda ner. Starta bluetooth, håll in den universala knappen på LUNA™ mini 3 och synka.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.