0 Varukorg

Foreo Luna Play Petal Pink

Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Fri frakt över 199 krSnabb leveransFria returer

Beskrivning Luna Play Foreo Ansiktsborstar

Produkttyp Elektrisk
Volym Petal Pink
Även om den är liten till storleken, är LUNA™ play ansiktsrengöringsborsten en stor innovation. LUNA™ play skapar hela LUNA™ upplevelsen i en enhet stor som en macaron, och är en rolig och prisvärd introduktion till de underbara fördelarna inom hudvård som T-Sonic™-rengöringen medför. LUNA™ play avlägsnar skonsamt döda hudceller, löser upp tilltäppta porer från makeuprester samt tar bort 99,5 % av smuts och olja från huden. Efter rengöringen känns din hud mjuk och len med vacker lyster. Den ultrahygieniska silikonborsten är 35 gånger mer hygienisk än nylonborstar. Varje LUNA™ play ansiktsborste kan användas i upp till 100 rengöringsrutiner och kommer i 7 färgglada nyanser: Pearl Pink, Fuchsia, Mint, Purple, Sunflower Yellow, Aquamarine och Midnight.

Användning:
• Ta bort all smink, fukta ansiktet och applicera din vanliga rengöring. Lägg borststråna mot huden.
• Aktivera LUNA play genom att trycka på knappen en gång och börja rengöra huden med mjuka cirkulära rörelser.
• Var extra försiktig vid området kring ögonen och använd långsamma rörelser inifrån och ut under ögat. Rengöringen av hela ansiktet tar en minut.
LUNA play är en bra introduktion för dem som inte känner till FOREOs produkter, och är osäker på om det är något för dem. Den låga prisnivån innebär att alla kan lära känna FOREOs banbrytande skönhetsuniversum av silikon och högeffektiv teknologi.

Resultat: Mjuk, len hud med vacker lyster
Upptäck mer som Luna Play

Recensioner

Produkten har lagts i kundvagnen