0 Varukorg

Dr Brandt Oxygen Facial Flash Recovery Mask 40 ml

Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Fri frakt över 199 krSnabb leveransFria returer

Beskrivning Oxygen Facial 40 ml Dr Brandt Ansiktsmask

Egenskap Återfuktande, Djuprengörande
Hudtyp Alla hudtyper
Produkttyp Bubbelmask
Volym Flash Recovery Mask 40 ml
Oxygen Facial Flash Recovery Mask är en ansiktsmask som omedelbart rensar, detoxar och återfuktar huden samt tillför rikligt med syre. Allt för att ge tillbaka lyster och vitalitet till din hud. Detta är en behandling du gör hemma som är inspirerad av den berömda oxygenbehandlingen.
För att tillföra syre till huden och eliminera slaggprodukter har Dr. Brandt utvecklat Oxygen Facial – Flash Recovery Mask. Som en frisk fläkt på bara 3–5 minuter ger Oxygen Facial huden ett maximalt intag av syre, ökad syretransport i hudens celler och ett starkt skydd mot yttre påfrestningar och föroreningar.

Fördelar/Innehåller
Liposominkapslade syrekulor: drar in extra mycket syre till huden och ger den maximalt med näring och fukt och lämnar huden med en fantastisk lyster.
Moringafrö extrakt-innehåller renande peptider som ger huden en djuprengöring och rikligt med fukt.
Jojoba, aloe vera och kamomill verkar lugnande och uppfriskande på huden. Ger dessutom ett bra och långvarigt skydd mot föroreningar och fria radikaler

Användning:
Appliceras på rengjord hud (exfoliera gärna huden för att maximera effekten av masken).
Applicera försiktigt ett tunt lager över hela ansiktet (undvik ögonen). Låt masken verka i 3–5 minuter. Du kommer omedelbart se att produkten börjar skumma. Skölj sedan av med vatten. Används 2–3 gånger i veckan.
Upptäck mer som Oxygen Facial

Recensioner

Produkten har lagts i kundvagnen