Lenoites

Mulberry Silk Pillowcase

Grey, 50x60 cm
1 089 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Beskrivning

Artikel: 106256

Att använda Lenoites ® örngott rekommenderas av hudläkare, frisörer och skönhetsexperter!

Upplev riktig skönhetssömn på Lenoites lyxiga silkesörngott. Lenoites använder 100% rent mullbärssilke och örngotten har glänsande långa silkestrådar och hållbar kvalitet. Tyget är skapat i 22-momme vilket är måttet för tygets tjocklek. Naturligtvis är alla våra örngott fria från giftiga färgämnen och skadliga kemikalier samt innehar OEKO-TEX® certifiering.

Storlek: 50*60 cm, europeisk standard

Anti Aging
Vi tillbringar en tredjedel av vårt liv i sängen. Silkesörngott absorberar betydligt mindre ansiktskräm än bomullsörngott. Fukten som dras in i bomullsörngottet kan även dra in allergener och bakterier, vilket kan orsaka irritation och reaktioner på huden. Att sova på ett silkesörngott innebär att mindre fukt tas från din hud. På så sätt hjälper sidenörngottet till att hålla hudens fuktbalans och även bevara applicerade nattkräm där de hör hemma.

Anti Sovrynkor
När du sover får du i genomsnitt 5 kg tyngd på din hud. Sover du på ett bomullsörngott trycks ansiktet ner i bomullen vilket suger åt sig hudens fukt samtidigt som den ger dig fördjupade linjer och sovrynkor. Det är därför du kan vakna upp med linjer i ansiktet efter ditt örngott. Även om vecken vanligtvis försvinner senare samma dag, kan de gradvis "sätta sig" under åren.

Att sova på siden är ett fantastiskt skönhetstips. Sovrynkor är ett minne blott och huden kommer att kännas återfuktad och len varje morgon.

Anti Morgonfriss
Under nattsömnen riskerar ditt hår att helt tappa form och bli både ostyrigt och frissigt. Dina hårstrån skaver mot bomullsörngottet vilket inte bara sliter, håret riskerar även att gå av. Silkesörngott reducerar friktionen samtidigt som den bibehåller hårets naturliga oljor. Det gör att du vaknar upp med ett lent, friskt och mjukt hår. Frisörer rekommenderar även sidenörngott till kunder för att behålla blow out.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.