Linda Johansen Skincare

Face Saver Mask

Storlek

249 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Veganskt
Veganskt
Återfuktande
Återfuktande
Lyster
Lyster
Lysterlös
Lysterlös
Rosacea
Rosacea

Beskrivning

Artikel: 96636

”Oavsett om jag går på fest, håller i en föreläsning eller en stor presentation, filmar eller bara känner mig lite dämpad, så gör den här masken verkligen skillnad. Och den kräver inte heller ett mörkt rum och 30 minuter. Allt jag behöver är fem minuter och ett handfat. Sen är jag redo. Det är en shot som ger omedelbar lyster, som fräschar upp min hud och gör att den ser utvilad och strålande ut, nästan bakgrundsbelyst – och len. Redo för allt.” Linda x

Vi kallar den vår magiska mask eftersom den fungerar som inget annat. Och så snabbt. Kava kava och Pentavitin® förbättrar hudton och hudstruktur genom att forma ett skyddande och fuktgivande lager på hudens yta. Även när masken sköljs av låser det här lagret in fukt i upp till 24 timmar, precis som en magnet.

Applicering:

Rengör huden och applicera sedan masken överallt. Vänta några sekunder tills gelén omvandlas till ett rikt lödder. Låt det arbeta i fem minuter eller tills löddret är borta. Skölj av noggrant och applicera sedan serum och kräm. Njut av lystern!

Den här briljanta formulan ska appliceras på hud som har rengjorts på djupet för att få full effekt. Smörj den överallt men massera inte in den i huden. Du behöver fem minuter. Det är inte lång tid, vi vet. Men du kommer att få de bästa resultaten. Om du har väldigt känslig eller sensibiliserad hud, eller rosacea, gör ett lapptest först för att vara på den säkra sidan.

DE FRÄMSTA FÖRDELARNA

• Ett "Askungen-lyft" på bara fem minuter

• Omedelbart uppfriskande

• Återfuktar, matar huden med syre och ger den lyster

• För torr/normal/kombinerad/oljig hud

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.