Peter Thomas Roth

Glow Getter

Storlek

805 kr
Ej i lager
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Fina linjer
Fina linjer
Lysterlös
Lysterlös
Rynkor
Rynkor

Beskrivning

Artikel: 99497
Få ett fantastiskt glow och jämnare hudton med hjälp av detta bästsäljande kit! Innehåller Pumpkin Enzyme Mask Enzymatic Dermal Resurfacer och Potent-C™ Bright & Plump Moisturizer.
· Pumpkin Enzyme Mask Enzymatic Dermal Resurfacer är en trippelverkande, exfolierande enzymmask som eliminerar aktivt döda hudceller och ger omedelbart en jämnare hudton med en strålande lyster. Exfolierar huden på tre nivåer med hjälp av AHA-syra, pumpaenzymer och fina kristaller av aluminiumoxid. Jämnar ut hudens textur, främjar cellförnyelsen samt slätar ut fina linjer och rynkor. Berikad med vitamin C som ger huden en extra lysterboost och lämnar huden med en klar och fräsch finish. Passar alla hudtyper.Perfekt för en trött och livlös hud.
· Potent-C™ Bright & Plump Moisturizer är en ansiktscreme med anti-aging-effekt som gör huden fastare och ljusare genom att kombinera tetrahexyldecylaskorbat av högpotent C-vitamin med hydroliserat kollagen och Trimoist KMF för att ge huden fyllighet med en återfuktande effekt som varar i 24 timmar.
· Pumpkin Enzyme Mask Enzymatic Dermal Resurfacer: Applicera ett tunt lager av ansiktsmasken på rengjord hud. Massera varsamt i cirkelrörelser med fuktade fingertoppar för att exfoliera med det mikropolerande aliminiumoxidpulvret. Låt verka i 3-7 minuter beroende på hudkänslighet och låt alfa-hydroxidsyran och enzymerna arbeta. Skölj noggrant. Använd en eller två gånger i veckan. Denna produkt innehåller en alfahydroxidsyra som kan öka hudens känslighet mot solen och särskilt risken för solbränna. Använd därför solskyddsfaktor innan direkt solexponering, då solen är som starkast. Endast för utvärtes bruk.
· Potent-C™ Bright & Plump Moisturizer: För bästa resultat applicera kontinuerligt morgon och kväll på rengjort ansikte, hals och dekolletage. Endast för utvärtes bruk.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.