Shangpree

Gold Premium Modeling Mask

Storlek

159 kr
Utgått
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Återfuktande
Återfuktande
Anti-age
Anti-age
Fina linjer
Fina linjer
Rynkor
Rynkor

Beskrivning

Artikel: 71679
Den modellerande gummimasken är den nya sheetmasken! Shangpree Gold Premium Modeling Mask tar lyxen av spa hem till dig med denna behandling av både effektiv anti-age och återfuktning. Denna gummimask är rik på guld och näringsgivande extrakt från t.ex ginsengrot, grapefrukt, alger och gurka. Masken återfuktar på djupet och främjar även en fastare och revitaliserad hud för ett mer ungdomligt yttre.

  • Anti-age
  • Reducerar synlighet av fina linjer & rynkor
  • Återfuktande, boostar huden med energi
  • Passar alla hudtyper

Storlek: gel: 50 g, pulver: 4.5 g

Användning

Blanda guld-gelén [del 1) och det aktiva kollagenpulvret (del 2) tillsammans. Applicera på en ren och hud och sprid ut jämnt över ansikte och hals. Låt verka i 15-20 minuter innan du drar av masken i ett stycke. Fortsätt men din vanliga hudvårdsrutin.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.