Starskin

The Diamond Mask

Illuminating Bio-Cellulose Face Mask
152 kr
Bevaka
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Peptider
Peptider
Niacinamide
Niacinamide
Lysterlös
Lysterlös
Rynkor
Rynkor

Beskrivning

Artikel: 101870
Upptäck strålglansen i Diamond Mask™, en exklusiv, extravagant behandling som omedelbart förvandlar din hud. En formula som innehåller naturligt fermenterat kokosvatten. STARSKINs® förstklassiga sheet-mask med bio-cellulosa är genomfuktad med ett rikt, krämigt serum med extrakt från ädelstenar och exklusiva växter. En bas med nattljusextrakt (56 %) som ger näring på djupet och gör huden mjuk och sammetslen samtidigt som ultrafint diamantpulver gör att huden strålar inifrån. Exklusivt extrakt från smaragd och turmalin ger huden ny energi och bark från vitt mullbärsträd är rik på antioxidanter och förbättrar hudtonen. På bara 15 till 20 minuter ger Diamond Mask™ perfekt strålande hud med kristallklar, stjärnlik lyster. Diamanter är verkligen hudens bästa vän! 1 Rengör ansiktet och badda torrt med handduk. Måste appliceras på torr hy. Innan du öppnar påsen ska du använda fingertopparna till att försiktigt fördela serumet jämnt. Ta försiktigt ut masken och veckla ut den.
2 Masken har tre skikt. Ta bort de yttre skyddande A- och C-skikten från masken och kassera. Placera maskens B-skikt på ansiktet, justera öppningarna för ögon, näsa och mun så att de passar. Jämna ut masken över hela ansiktet så att det inte finns några rynkor eller luftfickor.
3 Låt den verka i 15-20 minuter. Dra av masken och kassera. Klappa försiktigt in återstående serum i huden tills det är helt absorberat. Du behöver inte skölja ansiktet.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.