Kategorier
Filtrera

bareMinerals Skinsorials Clay Chameleon Transforming Purifying Cleanser 120ml

bareMinerals Skinsorials Clay Chameleon Transforming Purifying Cleanser 120ml
Endast 3 kvar!
bareMinerals Skinsorials Clay Chameleon Transforming Purifying Cleanser 120ml
Endast 3 kvar!
239 kr 239
Butikspris: 255 kr Du sparar: 16 kr
I lager
Fri fraktSnabb leveransFria returer

Beskrivning Skinsorials, 120ml bareMinerals Ansiktsrengöring

Som en kameleont förvandlas denna innovativa rengöring från lera till en rengöringskräm. Den kombinerar fördelarna med renande Brasiliansk röd lera, mineralrikt havssalt i en mjuk kräm. Berikad med papaya- och bambuextrakt, tar vår formula varsamt bort orenheter och hjälper till så att din hud känns ren, mjuk och smidig. Den har en uppfriskande doft av bergamott och mandarin* som hjälper till att lyfta dina sinnen varje gång du rengör dig. Dermatologisk testad. Icke-komedogen.

Använd morgon och kväll. Ta en liten mängd rengöring på torr hud. Fukta fingertopparna och massera försiktigt tills leran omvandlas till en vit kräm. Skölj av noga med varmt vatten. Rengör gärna två gånger för att effektivt ta bort både makeup och orenheter. Kan användas kring ögonen.

Vid en oberoende amerikansk klinisk studie ansåg 99% av kvinnorna att Clay Chameleon Transforming Purifying Cleanser gjorde att deras hud såg mer hälsosam ut.** 98% av kvinnorna ansåg att Clay Chameleon Transforming Purifying Cleanser tog bort orenheter.** 96% av kvinnorna ansåg att Clay Chameleon Transforming Purifying Cleanser både gav ett ungdomligt utseende och känsla.**

*Naturliga dofter, ** Baserad på en 7-dagars oberoende amerikansk konsumentstudie med 101 kvinnor.

Liknande produkter
Andra köpte också