0 Varukorg

bareMinerals Skinsorials Clay Chameleon Transforming Purifying Cleanser 120 ml

Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Fri frakt över 199 krSnabb leveransFria returer

Beskrivning Skinsorials 120 ml bareMinerals Ansiktsrengöring

Egenskap Lyster, Djuprengörande
Hudtillstånd Finnar
Hudtyp Alla hudtyper
Produkttyp Kräm, Lera
Storlek Mellan
Volym Clay Chameleon Transforming Purifying Cleanser 120ml
Som en kameleont förvandlas denna innovativa rengöring från lera till en rengöringskräm. Den kombinerar fördelarna med renande Brasiliansk röd lera, mineralrikt havssalt i en mjuk kräm. Berikad med papaya- och bambuextrakt, tar vår formula varsamt bort orenheter och hjälper till så att din hud känns ren, mjuk och smidig. Den har en uppfriskande doft av bergamott och mandarin* som hjälper till att lyfta dina sinnen varje gång du rengör dig. Dermatologisk testad. Icke-komedogen.

Använd morgon och kväll. Ta en liten mängd rengöring på torr hud. Fukta fingertopparna och massera försiktigt tills leran omvandlas till en vit kräm. Skölj av noga med varmt vatten. Rengör gärna två gånger för att effektivt ta bort både makeup och orenheter. Kan användas kring ögonen.

Vid en oberoende amerikansk klinisk studie ansåg 99% av kvinnorna att Clay Chameleon Transforming Purifying Cleanser gjorde att deras hud såg mer hälsosam ut.** 98% av kvinnorna ansåg att Clay Chameleon Transforming Purifying Cleanser tog bort orenheter.** 96% av kvinnorna ansåg att Clay Chameleon Transforming Purifying Cleanser både gav ett ungdomligt utseende och känsla.**

*Naturliga dofter, ** Baserad på en 7-dagars oberoende amerikansk konsumentstudie med 101 kvinnor.
Upptäck mer som Skinsorials

Recensioner

Produkten har lagts i kundvagnen