FOREO

LUNA Mini 2 + UFO Mini 2 Gift Set

Variant

2 295 kr
Ej i lager
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Peptider
Peptider
Lysterlös
Lysterlös

Beskrivning

Artikel: 100071
LUNA™ mini 2 + UFO™ mini 2 set - Gåvoset från FOREO
Skäm bort dig själv eller någon du håller kär med årets fina gåvoset från FOREO.
Boxen består av FOREOs favoriter LUNA™ mini 2, UFO™ mini 2 samt tillhörande produkter till respektive beauty tech device. Micro-Foam Cleanser och UFO mask Acai Berry.

LUNA™ mini 2
En rengöringsborste med T-sonic™ pulsationer som på djupet tar bort orenheter och smuts i porerna. Exfolierar försiktigt och hjälper fuktkrämer och serum att absorberas bättre. Din hy kommer att både kännas och upplevas fräschare och renare än någonsin! LUNA™ mini 2 är som alla produkter från FOREO vattentät och enkel att använda. Ladda med USB-sladden som medföljer, 1h innan första gången du använder den, sedan vid behov. En laddning räcker upp till hela 300 användningar.

UFO™ mini 2
Den svenska innovationen UFO mini 2 passar alla hudtyper oavsett ålder. Den förbättrar din hy och skapar lyster med hjälp av kraftigt verkande Korea-inspirerade ansiktsmasker i kombination med snabb uppvärmning, T-Sonic-pulseringar och fullt spektrum av LED-ljus som gör att essensen verkar djupare ner i huden. Välj den ansiktsmask som just ditt ansikte behöver och uppnå resultatet av en fantastisk och återfuktad hy.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.