Mizon

Egg White Bubble Cleanser

Storlek

289 kr
Utgått
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Lyster
Lyster
Djuprengörande
Djuprengörande
Fet
Fet
Blandhy
Blandhy

Beskrivning

Artikel: 69439

Denna härligt fluffiga rengöring är som att tvätta ansiktet med den luftigaste av maränger. Egg White Bubble Cleanser är en av de starkt lysande stjärnorna på K-beauty-himlen och det är inte svårt att förstår när man väl lagt händerna på den. Innehållet av äggvite-extrakt skapar det lyxiga skummet som utan problem löser upp makeup, fett och orenheter som samlats i porerna under dagen, och lämnar huden babylen, fräsch och med en förnyad lyster.

AHA-syror och enzymer från papaya ger en mild exfoliering av huden och kontrollerar talgproduktionen, samtidigt som de främjar en ökad elasticitet och stuns i huden. Extrakt från citrus och sockerrör verkar uppljusande och tonar huden, lönnsocker återfuktar samtidigt som det löser upp orenheter och fett. Vad mer kan man begära? Egg White Foaming Cleanser passar alla hudtyper, speciellt de som lätt får tilltäppta porer, fetare hud samt blandhy.

  • Milt exfolierande ansiktsrengöring

  • Uppljusande

  • Djuprengörande

  • Fuktgivande

  • Passar alla hudtyper

Innehåll: 150 ml

Användning

Ta en pump av rengöringen och massera på vått ansikte med ljummet vatten till det byggs upp ett fylligt lödder. Fokusera på t-zonen och de områden där huden är fetare och porerna lätt blir tilltäppta. Skölj sen av noga och torka försiktigt huden med en ren handduk. Följ direkt upp med en toner, sen essence, serum och fuktkräm.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.