Linda Johansen Skincare

Green Tea Facial Mist

Storlek

379 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Vegansk
Vegansk
Lugnande
Lugnande
Återfuktande
Återfuktande

Beskrivning

Artikel: 96617

”Den här ansiktsmisten ger en omedelbar fuktgivande boost och är perfekt för att fräscha upp och fukta huden både under dagen och på kvällen. Jag använder den också på armar och vader, speciellt under sommaren när min hud känns lite torr.” Linda x

Antioxiderande grönt te-vatten och spirulina skapar ett skyddande lager mot fria radikalers skadande verkan, lugnande aloe vera hjälper till att lindra och den omisskännliga aromen av gurka har en uppfriskande effekt. Vi har även lagt till glycerin för extra fukt samt balanserade nerolivatten för att hjälpa till att varsamt ge näring åt alla hudtyper.

Applicering:

Spraya misten över hela ansiktet, halsen, dekolletaget och på de områden du vill skydda, fukta och lugna – morgon, dag och natt.

En ansiktsmist är en av de mest mångsidiga produkter du kan välja. Den fungerar utmärkt att använda innan serum, under eller över smink för att ge fukt och fräscha upp, som en svalkande spray för vilken sommardag som helst och under masker för att lägga till ett extra näringsgivande lager. Antioxidanter och fuktighetsgivande ämnen ser till att din hud hålls skyddad och återfuktad under hela dagen.

DE FRÄMSTA FÖRDELARNA

• Fuktgivande och lugnande

• Antioxidanter skyddar huden

• Berikad med aloe vera och grönt te

• Passar alla hudtyper

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.